Гореща 1 W 1.5 аморфен силиций слънчевата батерия гъвкави слънчеви батерии САМ зарядно устройство образователни комплекти 2 бр./лот най-високо качество Безплатна дос
Новинка

Гореща 1 W 1.5 аморфен силиций слънчевата батерия гъвкави слънчеви батерии САМ зарядно устройство образователни

BGN 37.00
BGN 49.58

Налично за поръчка

или превозва пакети с 2 или повече пакети въздушна поща стълб на кит. изкуствено увреждане, купувачите поемат пълната отговорност. продуктът е лек, за да се разруши и да се инсталира на различни случаи, за да отговори на захранване за мобилен телефон , MP3, цифрови фотоапарати , GPS и други електронни продукти. програма за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно. Ние сме зависими от нашето удовлетворение cust mer, за да се постигне успех.
Пакетът включва :
2 * гъвкав слънчев елемент
1.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. предоставянето на възможно най-добрия опит пазаруване - това е нашето удоволствие. изпращане на свободна превоз на товари чрез въздушна поща стълб кит, ако теглото на опаковката за повече от 2kg или размер на опаковката повече от 90 CM, тогава ние ще използваме EMS и т.5 аморфен силиций слънчевата батерия гъвкави слънчеви батерии САМ зарядно устройство образователни комплекти 2 бр. моля свържете се с нас преди да отидете всяка негативна и неутрална обратна връзка. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време. Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация. Ако купувачът иска да използва по-бърз начин на доставка, например EMS, DHL и т., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване. време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) отдалечена страна - това е около 2-8 седмици
5. продуктът може да се използва широко в диви места, пътеписи и други открити пространства.
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.
Инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. продуктът може да бъде слънчева енергия веднага в електрическа енергия.Ние ще ви изпратим стоката на адреса по подразбиране в Alipay, ако не ни уведомите. Така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини
1./лот най-високо качество Безплатна доставка
Параметри :
Максимална мощност : 1 W
Работно напрежение : 1,5
Работен ток : 0-650ма
Ток на късо съединение : 1000 ma
Напрежение на отворена верига : 2. Като го оставите положителен коментар, нашата система ще ви даде положителна оценка в същия ден.Ако сте доволни от нашите продукти, моля, пишете ни на положителна оценка.

Повече информация

Брой панели:
1
Размер:
190*90MM
Сгъваем Соларен Панел:
No
Тип:
Соларен Панел
Гъвкави Слънчеви Панели:
No
търговска марка:
БУХЕШУЙ
Макс. Силата на:
1W
Номинална Мощност:
NO
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
RX1W-1.5
Материал:
аморфен силиций
Брой клетки:
3

Най-добри оферти в категория