Безплатна доставка сватбена услуга, детска количка количката е метална полагане на 20 бр./лот baby Shower party Favors украса на подарък за Рожден Ден
Новинка

Безплатна доставка сватбена услуга, детска количка количката е метална полагане на 20 бр./лот baby Shower

BGN 25.60

Налично за поръчка


20pcs синьо, розово, детска количка полагане на сватбени сувенири и подаръци за Рожден Ден, Baby Shower Favor подаръци Момиче Момче плевене Favor Безплатна доставка
Категория : Bookmark
Тегло : 25 грама
Материали : Метал
Опаковка : 1 бр отметки в комплект в кутия за подарък
Опаковка Размер : 9 см х 7 см х 2 см
Размер отметки : 6,5 см х 5.5 см
Количество : 20 броя в партията
PS : ние имаме син или розов цвят
Доставка И Плащане
Ние приемаме следния метод Набирателни.
Важни Бележки
- Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търга.
- Моля, уверете се, че адресът за доставка, които предоставяте при извършване на резервацията и депонировании, точен. Ние не носим отговорност за непоставленные адрес.
- Ние при никакви обстоятелства няма да фалшифицира фактури или жалбата етикети.
- Търговията е задължителен контакт. За неплащане ще бъде предупреден и може да доведе до прекратяване на вашия акаунт. Отрицателна обратна връзка и неплатени стоки на стачката ще бъде на разположение за всички платец.
Международни Поръчки
** Моля, включете следната информация за вашата плащане **
- Вашето Пълно Име
- Вашия пълен и точен адрес
- Телефонен Номер (поща изисква номер на телефон на клиента за международна доставка)
Данъци и такси пошлинные
Вашата държава може да начислява допълнителни данъци и такси на вашата поръчка, когато той влиза в страната си. Вие носите отговорност за плащане на всички допълнителни разноски.
Поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 2 РАБОТНИ дни след извършване на плащането. Поръчки в събота, неделя или празнични дни ще бъдат обработени на следващия работен ден и ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа. Моля, позволете на 10-30 дни за международни доставки. Някои доставката може да отнеме повече време, в зависимост от вашите местни митническите органи.
- Предложена отстъпка за доставка на народа. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за отстъпка за комбинирана доставка. За да получите отстъпка, трябва да се получи едно пълно плащане на комбинираната стоки.
- Моля, уверете се, че на адреса на доставка, който трябва да посочите при поръчка, е точна. Ние не носим отговорност за непоставленные адрес.
- За дефектни стоки разходите за обратна доставка и последваща подмяна цена на доставка ще поеме продавачът. Купувачът трябва да се свърже с нас с номер на продукта, номер и описание на дефекта в рамките на 7 дни след дата на пристигане пакет. Никакви претенции не могат да бъдат приети след 7 дни.
- Цена за доставка и обработка включва пощенски разноски, обработка и опаковане на пратки.
- Заплащане на допълнителни такси за доставка е необходимо за изпращане на P. O. BOX, APO, FPO или състоянието на HI, AK, VI, PR. Моля свържете се с нас преди да предложите цена за детайли.
- Някои подробности не са на разположение за изпращане извън САЩ. Моля проверете продукти за бележки перевозкы на пратката по отношение на това как ще отидем на пазар, за да се гарантира, че информация може да се превозва интернационально. Като цяло, много по-големи предмети и опасни химични вещества (горива) не могат да бъдат изпратени извън САЩ.

Повече информация

Цвят:
разбърква се и двете половини на половина
Номер На Модела:
A094K
Материал:
Метални
Случай:
Модел:
Момче И Момиче, Карикатура На Автомобил, На Булката И Младоженеца
Цвят:
като на снимката
Случай:
Детски душата, Сватба, Свети Валентин
Тема:
Булчински душ, Любов моя
Сезони:
Пролетни Сватбени Сувенири, Летни Сватбени Сувенири, Есенните Сватбени Сувенири
Материали:
неръждаема стомана
украса:
опаковката е същата като на снимката
Опаковка:
като на снимката
сватбени сувенири:
сватбени подаръци
Книгата отметки:
Форма на детска количка
Благоволението На Партийни:
подаръци за партита

Най-добри оферти в категория