100шт парти на Плажа метална подкова полагане на булчински душ сватбени сувенири, декорации подарък за Рожден Ден, Безплатна доставка
Новинка

100шт парти на Плажа метална подкова полагане на булчински душ сватбени сувенири, декорации подарък за

BGN 115.20

Налично за поръчка


100шт парти на Плажа метална подкова полагане на булчински душ сватбени сувенири, декорации подарък за Рожден Ден, Безплатна доставка
Категория : Bookmark
Тегло : 25 грама
Материали : Метал
Опаковка : 1 бр отметки в комплект в кутия за подарък
Опаковка Размер : 9 см х 7 см х 2 см
Размер отметки : 8см х 6см
Количество : 100 бр в партията
Доставка И Плащане
Ние приемаме следния метод ескроу.
Важни Бележки
- Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търга.
- Моля, уверете се, че адресът за доставка, които предоставяте при извършване на резервацията и депонировании, е точна. Ние не носим отговорност за достави на адреса.
- Ние при никакви обстоятелства няма да фалшифицира фактури или жалбата етикети.
- Търговията е задължителен контакт. За неплащане ще обяви, и това може да доведе до спиране на работата на вашия акаунт. Отрицателна обратна връзка и неоплаченная стачка на стоките ще бъдат изпратени на всички неплательщикам.
Международни Поръчки
** Моля, обърнете се към вашия плащане на следната информация **
- Вашето Пълно Име
- Вашия пълен и точен адрес
- Телефонен Номер (пощенската служба изисква номер на телефон на клиента за международна доставка)
Данъци и такси пошлинные
Вашата държава може да начислява допълнителни данъци и такси от Вашата поръчка, когато той пристига в страната си. Вие носите отговорност за плащане на всички допълнителни разноски.
Поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 2 РАБОТНИ дни след извършване на плащането. Поръчките от събота, неделя или празници се обработват на следващия работен ден и ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа. Моля, позволете на 10-30 дни за международни доставки. Някои доставката може да отнеме повече време, в зависимост от вашите местни митническите органи.
- Комбинирана доставка се предлагат с отстъпка. Моля чувствайте свободни да се свържете с нас за Рабат перевозкы на пратката зернокомбайна. За да ползват отстъпка, един от пълното плащане трябва да бъде направено за комбинирани продукти.
- Моля, уверете се, че на адреса на доставка, който трябва да посочите при поръчка, е точна. Ние не носим отговорност за достави на адреса.
- За дефектни части, връщането цена перевозкы на пратката и последващи цена перевозкы на пратката подмяна са да привежда продавецом. Купувачът трябва да се свърже с нас с номер на продукта, номер и описание на дефекта в рамките на 7 дни след дата на пристигане на пратката. Никоя искът не бъде приета и след 7 дни.
- Цена за доставка и обработка включва пощенски разноски, обработка и опаковане на товари.
- Заплащане на допълнителни такси за доставка е необходимо за изпращане на P. O. BOX, APO, FPO или щата HI, AK, VI, PR. Моля, свържете се с нас, преди да предложи цена на стоката.
- Някои стоки, недостъпни за изпращане извън САЩ. Моля, проверете продукти за наличието на фактури за доставката, когато пазарувате, за да се гарантира, че стоките могат да бъдат изпратени в целия свят. Като правило, много по-големи предмети и опасни химични вещества (горива) не могат да бъдат изпратени извън САЩ.

Повече информация

Номер На Модела:
A094H
Материал:
Метални
Случай:
Модел:
Мультяшное за домашни любимци, домашни любимци
Цвят:
като на снимката
Случай:
Детски душата, Сватба, Свети Валентин
Тема:
Булчински душ, Любов моя
Сезони:
Пролетни Сватбени Сувенири, Летни Сватбени Сувенири, Есенните Сватбени Сувенири
Материали:
неръждаема стомана
украса:
опаковката е същата като на снимката
Опаковка:
като на снимката
сватбени сувенири:
сватбени подаръци
Книгата отметки:
Подковообразная форма
Благоволението На Партийни:
подаръци за партита

Най-добри оферти в категория