Пейзажи изкуството на Сено в Petit-Генневилье Клод Моне картини с маслени бои на платно-високо качество на ръчно рисувани
Новинка

Пейзажи изкуството на Сено в Petit-Генневилье Клод Моне картини с маслени бои на платно-високо качество

BGN 149.00
BGN 171.20

Налично за поръчка

Изработена по поръчка картина & обичай размер : 1. обратната връзка е положителна обратна връзка е от голямо значение за бизнес Век, Благодаря ти, че остави положителна оценка.Напълно размер на разположение. Моля, уверете се, че възстановяването е в здрава опаковка. Може ли да се възпроизвеждат картина с моя снимка? Да, ние можем да се възпроизвеждат картина с маслени бои от всеки ясна картина или фотография. Когато поръчвате както на рамката, така и картина, ние растягиваем вашата картина на подрамниках. Ние ще се погрижим за нашите копия, които се съдържат в едни и същи мазки на четката и техники, които е използвал оригинален художник. Моля, имайте предвид, че политиката за връщане не се прилага за индивидуални поръчки. Ако аз закажу картина с рамка, ще получа ли картина в рамка и готова да виси на стената? Цената, показана в нашия магазин, просто с платно. Типове картини :
Опаковане на картини :
Нашата Галерия :
. Как са опаковани картини? За изкуството на платното всички картини ще бъдат запазени и опаковани здрава тръба PVC в и пузырчатым пластмаса отвън. Надяваме се, че това не е само на сделка, но и да направи живота си по-добре. Вярвам, че ние може да ви направи доволни от нашите усилия.Свържете се с нас онлайн, или ни изпратете съобщение за повече информация. Повярвайте ни, ще откриете, че те са по-красиви, когато получите истинска картина : )
Живопис С Маслени Бои Често Задавани Въпроси : 1. След това ние обрамляем картина и се слага на цялото необходимо оборудване, за да се обеси своя картина върху стената. Вид на плащане можете да вземете? В днешно време, можете да платите чрез Boleto, Visa, Master Card, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, Web Money и банкови преводи. Ние много внимателно обмисля произведения, които придобиваме. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате да подпишат от името на изпълнителя.Без растягиваний и обрамлений. Можете също така можете да преминете към горната проверка на прикачените снимки, които се сравняват с оригинала. изглежда ли репродукция точно като оригинала? В Художествената галерия на Кеве репродукции са ръчно изработени. цени на едро на поръчка е добре дошъл. Моля свържете се с нас за изготвения по поръчка на размер се интересуват, искаме от вас цена .Заради скъпите на разходите за доставка и за да избегнете повреда на елемент larege по време на транспорт, ние приемаме само разтягане или рамка за размер, който не надвишава 30х40 см. тъй като всички картини, ръчно изработени след поръчване на нашите артисти, времето за обработка на вашата поръчка на 15-20 дни.Тя ще пристигне до вашата страна в рамките на 7-10 работни дни EMS, DHL, Fed Ex etc international express. Колко дълго ще трябва да чакат своя модел? За да се гарантира най-високо качество, обикновено се нуждаят от около 10 дни, за да завърши боядисване. Свържете се с нас за да получите цените в рамка.Ние също можем да направим картина за снимките си, просто ни изпратете своя снимка с размер, който искате, ние ще направим това на платното.
Weclome to Jacky Галерия маслени бои Descripition : 1. Пълно възстановяване ще бъдат изпратени след като получим картина. Просто трябва да ни изпратите вашата заинтересована снимка и да ни уведомите размера,който искате да рисувате, ние организираме професионален художник, за да нарисува за вас.

Повече информация

Размер (Инчове):
24 X 20, 32 X 24, 40 X 30, 48 X 36, 64 Х 48
търговска марка:
Земалу
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
10
ИИД:
19459
M:
M2

Най-добри оферти в категория