Ръчно изработени живопис с маслени бои възпроизвеждане на Клод Моне високо качество теглене на лодки на брега, Honfleur интериор дневна
Новинка

Ръчно изработени живопис с маслени бои възпроизвеждане на Клод Моне високо качество теглене на лодки на

BGN 149.00
BGN 171.20

Налично за поръчка

изглежда ли репродукция точно като оригинала? В Художествената галерия на Кеве репродукции са ръчно изработени. платно само, без растянутого и рамка от военните касета, моля, свържете се с нас за повече разходи, ако трябва да се простират или обрамить. Моля, имайте предвид, че политиката за връщане не се прилага за индивидуални поръчки. Можете също така можете да преминете към горната проверка на прикачените снимки, които се сравняват с оригинала. Типове картини :
Опаковане на картини :
Нашата Галерия :
.Ние също можем да направим картина за снимките си, просто ни изпратете своя снимка с размер, който искате, ние ще направим това на платното. Пълно възстановяване ще бъдат изпратени след като получим картина. Ние ще се погрижим за нашите копия, които се съдържат в едни и същи мазки на четката и техники, които е използвал оригинален художник. Нито отпечатъци, нито на потребителя.И силна скоростната ще е пълен за рамка картини.всички водни знаци или на името на художника в картината не ще бъдат показани в завършена картина. Гарантирано Удовлетворение 5. Голяма Поръчка, По-Голямата Отстъпка. Ако имате проблеми с вашата поръчка, молим да се свържете с нас. Ако аз закажу картина с рамка, ще получа ли картина в рамка и готова да виси на стената? Цената, показана в нашия магазин, просто с платно. Вярвам, че ние може да ви направи доволни от нашите усилия. Просто Политиката За Връщане. Моля, отбележете на вашата поръчка, ако искате да подпишат от името на изпълнителя. Повярвайте ни, ще откриете, че те са по-красиви, когато получите истинска картина : )
Живопис С Маслени Бои Често Задавани Въпроси : 1. Когато поръчвате както на рамката, така и картина, ние растягиваем вашата картина на подрамниках. Моля, уверете се, че възстановяването е в здрава опаковка.Свържете се с нас онлайн, или ни изпратете съобщение за повече информация. обратната връзка е положителна обратна връзка е от голямо значение за бизнес Век, Благодаря ти, че остави положителна оценка. цени на едро на поръчка е добре дошъл.Без растягиваний и обрамлений. 100% гаранция за връщане на парите. Изработена по поръчка картина & обичай размер : 1. мога ли да върна картината, ако тя не ми харесва? Да, можете да върнете продукта в рамките на 7 дни от получаването на стоката, ако вие не сте доволни от качеството. Може ли да се възпроизвеждат картина с моя снимка? Да, ние можем да се възпроизвеждат картина с маслени бои от всеки ясна картина или фотография.Заради скъпите на разходите за доставка и за да избегнете повреда на елемент larege по време на транспорт, ние приемаме само разтягане или рамка за размер, който не надвишава 30х40 см. Отговорът е ДА. Просто трябва да ни изпратите вашата заинтересована снимка и да ни уведомите размера,който искате да рисувате, ние организираме професионален художник, за да нарисува за вас. Ако поръчката ви е спешна, може би, за chirstmas или за подарък, моля отбележете очакваната дата на получаване, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да осигури по-бърза доставка. Ние много внимателно обмисля произведения, които придобиваме.Високо качество,100% ръчно рисувани върху платно,използването на същите петна и техника с оригинален художник.

Повече информация

Размер (Инчове):
27 X 18, 30 X 20, 36 X 24, 45 X 30, 60 X 40, 72 X 48
търговска марка:
Земалу
Тип:
Картини С Маслени Бои
Продукти:
Пейзаж
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно
Режим на рамката:
Без рамка
Материал:
Бельо
Стил:
Импресионист
Рамка:
No
Среден:
Маслени
Поддържаща База:
Платно
Форма:
Единична стая
Техника:
Ръчно Рисувани
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
помощ:
10
ИИД:
18189
M:
M2

Най-добри оферти в категория