22 Китай Тибет тибетски месинг будистки Буда безпокойство молитва топчета малък очите Ден мъниста braceler
Новинка

22 Китай Тибет тибетски месинг будистки Буда безпокойство молитва топчета малък очите Ден мъниста braceler

BGN 51.00
BGN 73.58

Налично за поръчка

Но понякога това се случва.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача. Ние ги събираме от личен колектор.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1-2 РАБОТНИ дни за доставка.
Правилата на връщане :
Гаранция за връщане на парите за 7 дни 100% в този случай. Така че, ако вие предлагате стоки и плащат за тях. Голямо съкровище на изкуството! Това е много вкусно занаят.
1) Продуктът не е точно отговаря на описанието :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на възстановяване на парични средства);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес.
За нас :
Всички подробности ще стимулира продажбите в магазина ми.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни . Тя е с изискана форма и характерен стил.Кораб до САЩ 7-15 дни. Имаме си магазин в Китай. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство.
Обслужване на клиенти :
Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное умения.Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.
И ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и/или проблеми. това е добра ръчна работа; предмет напълно демонстрира творчески дух и прекрасна култура.

Успех и късмет на търговията
. Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив. Ние ще отидем чрез пакет от въздуха на Хонг конг на Китай или на електронна поща Бао изпратени от вас.Това е най-сигурният и най-бързият пощенски услуги в Китай.
22" Китай Тибет тибетски месинг будистки Буда безпокойство молитва топчета малък очите ден Топчета braceler тегло : 110 грама цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Иска ми се, ако нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да споделите с нас, преди да напусне никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката.
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално. Ние ще го доставим възможно най-скоро.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или ни препоръчаха!!
Предмети, които ние продаваме, - това е всичко, на оригиналните недвижими елементи на формата. Имаме тук присъства на събиране на стоката, ние си имаме хора, които излизат и се събират тези неща. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас по най-добрия начин.

Повече информация

Регионална Функция:
Китай
Материал:
Мед
Тема:
Будизмът

Най-добри оферти в категория