Китай светлинна кула вятър камбанария с шест камбани Meshach Wangcai ъгъл и най-мощни звънци
Новинка

Китай светлинна кула вятър камбанария с шест камбани Meshach Wangcai ъгъл и най-мощни звънци

BGN 26.00
BGN 38.38

Налично за поръчка

Ние имаме нашия магазин в Китай.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни .
Обслужване на клиенти :
Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Успех и късмет на търговията
. Искам да, ако има нещо-нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката. Ние ще го доставим възможно най-скоро. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство.Кораб в САЩ 7-15 дни.Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1 - 2 РАБОТНИ дни за доставка.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача.
Китай светлинна кула вятър камбанария с шест камбани Meshach Wangcai ъгъл и най-мощни звънци [спецификация] общата дължина 33 см, 4 см в диаметър. В същото време, този продукт събира, ние имаме нашите собствени хора отиват и събират тези неща. Голямо изкуство съкровище! Това е много вкусно занаят.
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално.
Правилата на връщане :
7 дни 100% гаранция за връщане на парите в случай на нужда. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное изработка майстор. Тя е с изискана форма и характерен стил.
За нас :
Всички подробности ще стимулира продажбите в магазина ми. това е добра ръчна работа; детайл пълно показва духа на творчеството и брилянтната култура. Така че, ако предлагате стоките си и плащате на него.Това е най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай.
И ние ще се радваме да чуем от вас всякакви предложения, въпроси и/или проблеми. Ние ги събираме от личен колектор.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или ни препоръчаха!!
Детайли, които ни продават всички детайли форми на първоначално реални. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви служи най-добре. Но понякога това се случва. Ние ще отидем през Китай Хонг конг въздушна парцел или електронна поща Бао по пощата до вас.
1) Продуктът не отговаря на описанието сигурно :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на връщане на парите);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес. Височината на кулата 6,8 см
Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.

Повече информация

Стил:
Античен Имитация
Материал:
Мед
Тема:
Талисман

Най-добри оферти в категория