Китай амбициозен Орел Ван Кайюнь изложба на ръчно изработени медни орнаменти бизнес
Новинка

Китай амбициозен Орел Ван Кайюнь изложба на ръчно изработени медни орнаменти бизнес

BGN 34.00
BGN 49.58

Налично за поръчка

Цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.
Обслужване на клиенти :
Моля, не се колебайте да ми кажете, ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Така че, ако предлагате стоките си и плащате на него. Дърворезба на тялото отразяваше високо и искусное изработка майстор. Вашият положителен отзив 5-звезден рейтинг на ибей за нас ще бъдат оценени по достойнство. Но понякога това се случва. Ние ще го доставим възможно най-скоро.
1) Продуктът не отговаря на описанието сигурно :
а) открити не са описани значителни дефекти,
б) открито несъответствие правомощия, в случай, ако аз гарантирам истинността на (документирани потвърдена заключение на експерт, необходимо за процеса на връщане на парите);
2) големи щети, възникнали при транспортиране (трябва да се откаже да подпише и да вземе стоката)
Ако срещнете някакви следните обстоятелства, не можем да върнем плащане :
(1) купувачът е променил решението си или просто иска да върне стоката, без никаква причина, посочена в гаранцията за връщане на парите;
(2) купувачът получи отрицателно заключение относно на стока от некомпетентни източник;
(3) Пратката е върната на мен пощенска услуга, това обикновено се случва, когато някой не дава валиден имейл адрес : в този случай аз изпращам колет отново след потвърждение адрес.
Коментари :
Ние се опитваме с всички сили, всичко да е идеално. това е добра ръчна работа; детайл пълно показва духа на творчеството и брилянтната култура.Доставка в други страни обикновено отнема 20-35 работни дни . Ако те ви харесва, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив. Голямо изкуство съкровище! Това е много вкусно занаят.Нашата цел е да се върна в нашия магазин или ни препоръчаха!!
Детайли, които ни продават всички детайли форми на първоначално реални. Тя е с изискана форма и характерен стил.
Правилата на връщане :
7 дни 100% гаранция за връщане на парите в случай на нужда.
ДОСТАВКА И ПРЕДАВАНЕ НА
След като плащането ще бъде възстановен, ние ще бъдем в рамките на 1 - 2 РАБОТНИ дни за доставка. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви служи най-добре. Искам да, ако има нещо-нещо не е наред с нашата сделката, моля, не се колебайте да ни информира за това, преди да оставят никакви коментари! Ние искаме да са на 100% доволни от поръчката. Ние ще отидем през Китай Хонг конг въздушна парцел или електронна поща Бао по пощата до вас.
За нас :
Всички подробности ще стимулира продажбите в магазина ми.Това е най-сигурният и най-бързата пощенска услуга, в Китай. Ние ги събираме от личен колектор.
Китай амбициозен Орел Ван Кайюнь изложба на ръчно изработени медни орнаменти бизнес име : голям орел Ван Кайюнь медни орнаменти бизнес спецификация : около 12,5 см, широчина около 12 см материал : чиста мед цвят на изображението може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Ние имаме нашия магазин в Китай.Цялата стойност на доставката ще бъде заплатена от купувача.

Успех и късмет на търговията
. В същото време, този продукт събира, ние имаме нашите собствени хора отиват и събират тези неща.

Повече информация

Регионална Функция:
Китай
Материал:
Мед
Тема:
Талисман

Най-добри оферти в категория