Готварска печка ръчно изработени, мед, месинг, покрит с метал вино / чай мода цинк сплав вино 1 чиния+1 гърне+6 чаши с декорация сребро месинг
Новинка

Готварска печка ръчно изработени, мед, месинг, покрит с метал вино / чай мода цинк сплав вино 1 чиния+1

BGN 106.00
BGN 176.00

Налично за поръчка

Древна път Юнан-Тибет Ча Ма около формира в края на VI век от нашата ера, от южната провинция Юнан, след днешните Дали и Лицзяна, Шангри-Ла в Тибет, Лхаса е директен. Ако има някакви проблеми, или ако не сте доволни от стока на 100% , моля, веднага се свържете с нас, за да можем да предложим замяна или връщане. Не пропускайте този шанс, за да го получи .
Размер :
Размер на чиния : 31 см в диаметър размера на пота : 16cm9cm25cm размер на чашката : 7cm5. Ние открихме за себе си интересна възможност се продават различни видове колекционерски предмети и антики за чужбина редовно. Семейството ни, започването на бизнес в Пекин и Тибет, откакто преди много години и се радва на колекция от всякъде.
За chamagudao : Tea-Horse Road-това е нещо, което съществува в Юго-Западната част на Китай, Ma Gang като основно средство за частния канал-това е международен бизнес, най-от спиращи дъха природни гледки на света, културен туризъм, абсолютно най-тайнствените търговски линия, той не съдържа развитие на културното наследство. Пътят чаена кон в Съчуан-Тибет, Юнан-Тибетски пътя, които свързват две-Юнан-Тибет, които се простират в Бутан, Сиким, Непал, Индия, на Запад и на брега на Червено море, Западна Африка.
Още през VII век мистичен Тибет е бил въведен в света през Чамагудао". Щети, причинени от купувач, да не бъде заплатена в съответствие с тази Политика.
Забележка : всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички аксесоари, документи и съдържание, първоначално отправленными заедно със стока. В моя магазин има много прекрасни теми, които ви очакват, са в основата на преследването на външната стойност колекция от бронз, порцелан, сребро, емайл с фигури, преградни стени, военни аксесоари, будистки статуи на будистки консумативи и аксесоари като стари семейни бижута занаяти. Въпреки, че тук съм начинаещ, но ние разбираме, че честността и искреността е по-важно за всяко място. Семейството ни управлява тибет антични прибори, тханками и статуята на Буда, както и религиозни от Тибет, които искаме да споделим със света чрез Интернет . Аз ще се опитам да направя всичко възможно да предложи един по един, и добре дошли да се присъединят към конкурса и на управителя поръчка!
Международни Купувачи :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.5cm
Материал от с сплав за околната среда
Цветна позлатен завършек. Част от реекспортирани от Индия, Тибет, Непал, Древен Китай и южноазиатского регион е важен търговски маршрут.5cm
добре дошли в моя магазин
За нас
Прочетете повече за това кои сме ние и какво сме. Всички детайли са гарантирани са в съвсем нова работно състояние в момент на получаване на покупката.Пожелавам Ви късмет!
Уважаеми клиенти : Добре дошли в нашия магазин и се насладете на пазаруване в "усмивка". Чувствайте се спокойни, когато купуват от компания с добра репутация, с много доволни и лоялни клиенти.
6 чаши с 1 плоча и 1 винарска пот.
Ето китайската бронзова статуя на богатството на фън шуй пари юаньбао кон дърпа зеле щастлива статуя, тя е в добро състояние и е създадена от изкусните майстори в традиционен стил с прекрасни занаяти .
Размер :
Размер на чиния : 31 см в диаметър размера на пота : 16cm9cm25cm размер на чашката : 7cm5.

Повече информация

Стил:
Ретро и носталгия/стари мебели
търговска марка:
ХУАРОНГКАНГЙОУ
Материал:
Метални
Тема:
Любов

Най-добри оферти в категория