1pcs 220v/50hz или 110v/60hz модел 238bs key cutting machine ключ abloy machine double key head machine продажба на locksmithing инструменти
Новинка

1pcs 220v/50hz или 110v/60hz модел 238bs key cutting machine ключ abloy machine double key head machine

BGN 220.80

Налично за поръчка


1pcs 220v/50hz или 110v / 60hz гама ключови машина за рязане на 238bs.ключ Аблой
машина.
показване на снимки :
Описание :
Тази машина е известна с високата точна дизайн и добър материалното производство. той може да замени ключови машина за рязане на WENXING 238bs.той може да се отсече ключ разнообразие както по-долу предварителна многофункционална машина за дублиране на ключ каламбура
Съчетава в себе си много предимства ключова машина, удължава разстоянието между двете скоби, можете да копирате специални ключове.
Ляв заден отточна тръба на шарнирна връзка битумен скрепителни елементи групов ключ и има четири начина да се намери ключ, десен комплект от четири въртящи се на затягане закрепване на ключове.
Подаване на ръкохватката. Нарежете равномерно. Лекота на работа.
Два закрепване на ъгъла на зъбите и зъбите са плоски с две резцами, още повече с удължен долни монтиране от двете страни. С помощта на универсалната тела 30 L на могат да дублират различни за продълговати ъглови туристи и плоски назъбени ключове.сигурен ключ. Нов бутон фина настройка на скалата на дълбочината може да помогне на потребителите да коригират по-точно. Напречно плъзгане с шарикоподшипниками се плъзга и се работи лесно и гъвкаво. Характеристики : 1) има добро гледането на възникването лесен, за да работят и дубликати на ключове точно 2) Микро-регулиране на улеснява широка гама от дълбините на вырезывания технически данни : 1. motor : AC 220 V/50hz 120 W. 2. лявата страна е за общо ключ на автомобила и дома.правилният размер за ключ abloy. 3.ние имаме много резервни части като заместител на купувача по всяко време, както и добро следпродажбено обслужване.
ефектът шоу

Повече информация

Номер На Модела:
238бс
търговска марка:
LZHZXY
Тип:
Странично оттичане
Състояние:
НОВО
Кола или ръководство:
инструкция
Напрежение:
220V/50hz
Пакет:
дървена кутия за дискове
лампа:
С
Клавиш:
horizatol
is_customized:
Yes
Номер На Продукта:
FL0459

Най-добри оферти в категория