Безплатна доставка 36V500W e bike conversion kit system electric bike хъб мотор комплект
Новинка

Безплатна доставка 36V500W e bike conversion kit system electric bike хъб мотор комплект

BGN 302.00
BGN 318.40

Налично за поръчка


това комплекти контролери за eunorau 36 V500 W хъб мотор комплекти, това е само работа с комплект EUNORAU 500 W, така че, моля, проверете внимателно, преди да купите.
1. блок-вълнови контролер 36 V20 A
2.850 c / DPC-14 дисплей с вход USB
3. кабел EB-Bus 1 T4
4 : задуши на палеца на ръката
5. V12 PAS(лявата страна)
6. спирачка-2
Ние сме ангажирани в производство на електрически велосипеди вече повече от шест години, с професионален технически екип, с високо-качествени продукти и първокласно обслужване. С развитието на производството на електрически велосипеди у нас са се появили клиенти по целия свят, и ние се сблъскахме с много проблеми.С тези проблеми, които имаме днес има голям опит в работата с набора от електронни наем. Нашите комплекти електронни мотори са лесни за инсталиране и ви позволяват да превърнете стандартния под наем в оживен и екологичен електронен мотор. Тъй като всеки модел е различен от другите и компоненти ще бъдат различни, вие сте отговорни за определянето на най-добрия начина за инсталиране на комплект за електрически велосипед на своя велосипед. Въпреки че повечето стъпки, подобни на тези от инсталация към инсталацията, имаме инструкции, които могат да помогнат на клиентите да конвертирате своя велосипед.
Q : митата : A : вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките . Q : разликата в цвят : A : снимките, показани в нашия магазин, са изработени на базата на истинските продукти .Поради различни монитори и яркостта,може да съществува нормално една малка разлика в цвят,моля ,не оставяйте лоша обратна връзка или се връщайте продуктите ни ,който е свързан не с нас Q : срок на доставка : A : ако продукти, все още се намират на пътя и времето за доставка изтича ,моля, свържете се с нас и ние продлим време на доставка за вас .и ако продуктите са загубени в пътя, моля, свържете се с нас, ние ще направим пълно възстановяване на сумата или ще ви изпратим същите продукти, възможно най-скоро . Q : обратна връзка : A : вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. До : неполноценные продукти : а : Моля не подписвайте са за сметка на доставка, ако продуктите неполноценны , тогава отговорността на транспортната фирма, моля приема на снимката за нас и ние ще се върне към вас . Q : политика на връщане : A : ние правим всичко възможно,за да служат на нашите клиенти.ние ще ви върнем парите,ако се върнете на стоки в рамките на 15 дни от датата на получаване на стоката,и това е единствената причина на самия продукт, тъй като дефект, повреда, всичко, което е по вина на продавача, а не на личните предпочитания на купувача или неиспользование. В допълнение, върнатите стоки трябва да бъде в техните начални условия

Повече информация

търговска марка:
EUNORAU
Тип:
Друго
КОД:
ENA-SYS-500-36
Контролер:
36V20A
Дисплей:
850С
Кабел EB-гуми:
1т4
PAS:
v12
Газта:
палец на крака на педала на газта
Сензор за спирачки:
Спирачка-2

Най-добри оферти в категория