S18Q MTQNR16 MTQNL16 на струг с ЦПУ вътрешно дупка струг инструмент прът 105 градуса вътрешен струг инструмент използването на tnmg160404 поставяне
Новинка

S18Q MTQNR16 MTQNL16 на струг с ЦПУ вътрешно дупка струг инструмент прът 105 градуса вътрешен струг инструмент

BGN 12.30

Налично за поръчка


3) Ние не можем да се пакети, ако купувач се връща сам. Ако пратката е повредена по време на транспортирането, моля, откажете се подпише на нея и тя ще бъде възстановена от нас.моля, свържете се с мен за повече информация) доставка дни чрез въздушна поща стълб на Китай : (например) Европа : 7-20 дни в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Англия : 7-20 дни Турция, Русия, Украйна : 10-30 дни Бразилия, Боливия, Аржентина, Мексико : 20-60 дни
Плащане :
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Изготвяне на прес-форми на продукта.(Ако искате да използвате по-бърз начин на доставка, моля свържете се с нас за повече информация)
2) Времето за обработка ще бъде в рамките на 2-3 дни след потвърждаване на плащането. Ние можем и OEM.
6) ние можем да направим превоз на падане и да изпратите поръчка на адрес на клиента си, след като сте направили плащането.
2) Ако имате нужда да се върне, моля, свържете се с нашия представител за обслужване на клиенти, моля, уведомете ни подробна проблема и изпратете ни няколко снимки, за да потвърдите.
Забележка : този продукт не съдържа поставяне;включва винт шайба ключ скоба държачът аксесоари
Твърдост : 42-45 материал : HSS
Директна продажба фабрика, оптовое предимство : нашите основни продукти са следните : острието на карбид, нашите основни продукти са следните : калибриране, се върти, Филируя инструмент, поставяне карбид, минирование, & геологохимические инструменти, барабани, пръстен за запечатване, чертеж умира и преобръщане, мряна карбид, печки карбид, наковални карбид и топки карбид, сурово, грубо, Etc. Връщане :
1) купувачът трябва да провери пакет, след като получи.
4) гаранция за покрива, подмяна или ремонт.

Повече информация

Диаметър На Отвора:
S18Q MTQNR16, S18Q MTQNL16
Номер На Модела:
S18Q-MTQNR16/MTQNL16
Приложение:
Струг Инструмент

Най-добри оферти в категория