AWO BL-FP200C / SP.85S01GC01 съвместима лампа на проектора / Blub с корпус за проектор Optoma Theme-S Hd32 Hd70 Hd7000 Hd720x
Новинка

AWO BL-FP200C / SP.85S01GC01 съвместима лампа на проектора / Blub с корпус за проектор Optoma Theme-S

BGN 68.00
BGN 72.00

Налично за поръчка


За Връщане
1. Лампи за проектори са класифицирани или като метал халогенна лампа, като лампа за живачен двойка екстремни натиск. Philips е търговска марка на "UHP лампа" за своите проекторных лампи
2.
За нас
U-Lighting, подразделение на AWO Lamps, специализирана в електронни продукти с 2003 година. Какво е гола лампа на проектора?
Ние доставяме проекторные лампа в два варианта.
Лампата често задавани въпроси
1.
Всичко, което ви трябва, - това е проста отвертка, за да се установи голи лампа на проектора в съществуващия корпус в продължение на няколко минути. Ние всички много оценяваме.-Събота
9 : 00 ч. 85 S01 GC01
Тип на крушката : съвместима лампа на проектора с корпус
Съвместим проектор : за OPTOMA THEME-S HD32 / HD70 / HD7000/HD720 X
Ние Можем Да Предоставят
A> модул лампа на проектора с оригиналната крушка вътре(OBH, OWH)
B> модул лампа на проектора с съвместима крушка вътре(CM, CBH)
C > оригинална гол лампа на проектора VIP/UHP/SHP/NSHA/NSH (OB)
D > съвместима гола крушка с нажежаема жичка с висококачествена горелка(CB)
За Плащане
Всички основни начини на плащане са на разположение в моя магазин. Ние можем да ви предложим основните маркови проекторные лампи, аксесоари за лампи и като лампа с нажежаема жичка, шасито,горелка и др,както и аксесоари за проектори, като LCD панел, дистанционно управление, ДМД и т.~21 : 00
Неделя Затворен
Всички поръчки, направени в неделя или празничните дни, ще бъдат изпратени на следващия ден, когато се върнете на работа. Обикновено това отнема 3~15 работни дни за пратката, за да стигнем до вас чрез търговски експрес, като DHL, докато e-packet и Китай пост въздушна поща това ще отнеме малко повече време,тъй като около 20~60 дни; ако имате нужда от продукт, спешно, Моля, изберете по-бързо на изпращача, като DHL/FEDEX. Всички поръчки ще бъдат натоварени на нашите в рамките на 48 часа след потвърждение на поръчката и плащане.
За Опаковката
1. Стандартен вариант {пълен комплект за подмяна}, с лампа на проектора, съдържаща се в термостойкую черна пластмасова клетка или корпус, и голи лампа на проектора сам. Колко часа ще работи ми лампа на проектора?
Като всяка обикновена крушка, която можете да използвате за други цели, лампата имат очакваното време на работа, наречено живот на лампата. Проектори, които работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, разбира се, имат най-висока степен на вероятност на отказ на лампата до края на сетълмент часа.
Доставка
1. цялата стойност на доставката, която ние си поставяме, не включва изтрити такси. всички нестандартни грешки са изключени от политиката за връщане. Предупреждение.при получаване на пратката, моля, отделете малко време, за да се провери, е дали пратката е в добро състояние. Отговор ще бъде даден ви в рамките на 24 часа в работни дни. Проектори, които се използват по-често, или са изложени на замърсители на околната среда, са по-склонни да демонстрират намаляване на срока на експлоатация на лампата. Нито в това, нито в другия случай не са необходими съвременни знания или високи технически умения.Благодаря предварително!
Ако имате някакви предложения или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или мессенджеру.

Повече информация

Номер На Модела:
BL-FP200C
търговска марка:
АВО
Тип На Лампата:
Съвместима лампа на проектора с корпус
Състояние:
чисто нов

Най-добри оферти в категория