50PCS JA50 15ж квадратни акрилни козметични опаковки, пластмасови красива козметична опаковка , консумативи за опаковане на козметични продукти
Новинка

50PCS JA50 15ж квадратни акрилни козметични опаковки, пластмасови красива козметична опаковка , консумативи

BGN 82.00
BGN 86.54

Налично за поръчка

И един изключителен и благороден дизайн квадратна форма. Цветна Толерантност :
На всички снимки сме направили сами. елемент'S описание :
Тази елегантна козметична банката може да използва за попълване на дневен и нощен крем, крем за очи и т. Ние победихме't приемайте върху себе си всякаква отговорност за тази друга експресна услуга! Ако имате някакъв специален заявка, моля, свържете се с нашия мениджър по търговията с услуги ID : cn901648564 ., Висококачествен акрилен материал е оцветен в атрактивен сребрист цвят. Начин На Плащане :
НАБИРАТЕЛНИ & T / T разположение. тялото като cosmoprof и индустриям лична внимателност. Ако не може да приеме никаква цветова допускане, моля, не правете това't покупка! Ние победихме't поема каквато и да е отговорност за възпроизвеждане на цветовете поради причини photoes!
Т. Ние'ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрата услуга, бързо и ще ви даде номер за проследяване., така че ние'аз ще избере по-икономична експресна услуга за вас, може би това не е същото, че и си избран Експрес. За Нас :
Sunrise Cospack Limited предоставя богат избор на опаковки за продукти за грижа за кожата и козметичната индустрия от 2009 г. Но ние все още не можем да гарантираме 100% същия. И нашият фотограф се опитал да направи всичко възможно, за да запази този продукт's цвят на природата.
Контейнер сливк сребърна квадратна форма JA50-15g лицето, опарник сливк очите, акрилни опарник Skincare, козметична опаковка
Артикул№ : JA50-15g
Материал : акрил (PMMA)
Обем : 15 мл
ДЕТАЙЛ / КАПАЦИТЕТ
ВИСОЧИНА(H)
ДИАМЕТЪР(D)
МАТЕРИАЛ
JA50-5g
27мм
34*34мм
ВЪНШНА КУТИЯТА : АКРИЛ
НА ВЪТРЕШНИЯ КАПАК : PP
ДИСК : PE
ВЪТРЕШЕН ГЪРНЕ : PP
ВЪНШНА БАНКА : АКРИЛ
JA50-10g
119 мм
46*46мм
JA50-15g
157 мм
60*60мм
JA50-30 °
43 мм
60*60мм
JA50-50g
48 мм
69*69мм
JA50-100g
58мм
85*85мм
A. често задавани въпроси :
Към : какво си продукт и метод ?
А : ние чрез инжекционный метод за леене и взривяване на мухъл специализируем в продукти, подгонянных различни пластмасови бутилки, пластмасови опарниках, пластмасов контейнер, пластмасови тръби, козметичен опарнике, козметичен контейнер, козметична опаковка, бутилка мъгла пръскане,алуминиеви козметични бутилки и опарниках, малък резервоар сенки за очи, контейнер за нокти в разнообразие от материали, форма, цвят и размер. За Доставка :
Всички парцели ще бъдат изпратени чрез Ali Online Логистика, включително DHL, TNT, EMS, FEDEX, TOLL etc., включително бутилки с безвоздушным помпа, пластмасови козметични кутии, бутилки с козметични помпа, опаковки за мъгла, алуминиеви бутилки и кутии, контейнери за продукти за нокти и така нататък, което е най-доброто решение за вашите нужди в опаковката.
В очакване на вашата заявка!. Ние също така предлагаме подгонянную на мухъл, покриване на цвят и украса ситопечат & горещо-штемпелевать & етикета, за да се гарантира, че вашите завършени опаковка са уникални и гениальны , и само ви принадлежат! Този онлайн-магазин на акциите ще ви предложи малък опит за пазаруване.
До : че вашият продукт се поставя на полето ?
A : нашите продукти са прикрепени към козметиката, внимателност, на кожата, на косата, вода, течности, сливк, балнеоложкия комплекс etc.

Повече информация

Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Номер На Модела:
15 грама
Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба

Най-добри оферти в категория