Продажба на едро 100шт 30 мл зелени стъклени флакони бутилка с алуминиева капачка, 30 мл етерично масло бутилка течност за електронни цигари
Новинка

Продажба на едро 100шт 30 мл зелени стъклени флакони бутилка с алуминиева капачка, 30 мл етерично масло

BGN 130.00
BGN 136.48

Налично за поръчка

стъклена бутилка на едро
1) Обем : 30 мл
2) 1 комплект = 1 бутилка+ 1 майната-надолу капак+ 1 редуктор
3) Цвят на бутилката : зелен
4) Логос могат да бъдат отпечатани на бутилката
5) бутилка може да бъде замразен
6) бутилки, налични в Янтарном, синьо, зелено цвят също. Добре дошли в нашата начална страница, за да видите повече стоки., включително бутилки с безвоздушным помпа, пластмасови козметични кутии, бутилки с козметични помпа, опаковки за мъгла, алуминиеви бутилки и кутии, контейнери за продукти за нокти и така нататък, което е най-доброто решение за вашите нужди в опаковката. Ние също така предлагаме подгонянную на мухъл, покриване на цвят и украса коприна-на екрана & горещо-штемпелевать & етикета, за да се гарантира на завършени опаковки са уникални и гениальны, и само ви принадлежат! Този онлайн-магазин на акциите ще ви предложи малък опит за закупуване.com/store/911137 онлайн магазин Cospack : съсредоточете се върху опаковките контейнерите за козметика, парфюми, етерични масла, серуми, лекарства, храни, съхранение.
8) цвят на затваряне може да се персонализира във всички цветове по малко, колкото искате.
7) бутилки могат да бъдат боядисани или UV-покриване и в други цветове. метод на плащане : НАБИРАТЕЛНИ & T/T Available., така че ние избираме по-икономично експресни услуги за вас, може би това не е същото с вашите избрания Експресна услуга.
Все още имаме бутилки с етерично масло, моля погледнете линка по-долу.До : че вашият продукт се поставя на полето ?а : нашите продукти са прикрепени към козметиката, грижа на кожата, косата, вода, течности, сливк, спа ETK. FAQ : Q : Какво е на вашия продукт и техника ?А : ние чрез инжекционный метод за леене и взривяване на мухъл специализируем в продукти, подгонянных различни пластмасови бутилки, пластмасови опарниках, пластмасов контейнер, пластмасови тръби, козметичен опарнике, козметичен контейнер, козметична опаковка, бутилка мъгла пръскане,алуминиеви козметични бутилки и опарниках, малък резервоар сенки за очи, контейнер за нокти в разнообразие от материали, форма, цвят и размер.
9) краищата на стъклени пипети може да се направи в различни форми, като елемент, директен остра, остра крива, крива точка. И нашият фотограф се опитал да направи всичко възможно, за да запази естествения цвят на продукта.В очакване на вашата заявка!
. Ние няма да поеме никаква отговорност за тази друга експресна услуга! Ако имате някакъв специален заявка, моля, свържете се с нашия мениджър по търговията с услуги ID : cn901648564. About Доставка : всички парцели ще бъдат изпратени чрез Ali Online Логистика, включително DHL, TNT, EMS, FEDEX, TOLL etc.30 мл Зелена стъклена бутилка с редуктор капкомер и саботаж очевидна капак, зелената бутилка етерично масло винт в стъклена бутилка 500 бр. Но ние все още не можем да гарантираме 100% същото. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви предложим най-добрата услуга, бързо и ще ви даде номер за проследяване. Ако не може да вземе всеки допускане на цвят, моля не купувайте! Ние няма да поеме никаква отговорност за възпроизвеждане на цветовете поради причини Снимка!D. тялото космопроф и индустрия лична грижа. възпроизвеждане на цветовете : ние сме взели всички снимки себе си.

Повече информация

Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Номер На Модела:
30 мл
Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба

Най-добри оферти в категория