3 цвята ултразвукова почистващ инструмент за подхранване на олово в устройство за избелване на лице анти акне, против бръчки за домашна употреба
Новинка

3 цвята ултразвукова почистващ инструмент за подхранване на олово в устройство за избелване на лице анти

BGN 77.00
BGN 85.10

Налично за поръчка


3 цвята ултразвукова почистващ инструмент за подхранване на олово в устройство за избелване на лице анти акне, против бръчки за домашна употреба
Високо качество с пълна удостоверение
Международното сътрудничество на известната марка
Срок на доставка
Ние изпращаме на всички поръчки в рамките на 72 часа след приключването на плащане. Що се отнася до това, че в нашия състав има повече продукти, така че, когато се срещнете с някои продукти, които не са налични на склад, след като вие ще поставите поръчката си, просто не се притеснявай, ние ще ви уведомим за това за първи път. Ние се надяваме, че вие ще разберете, благодаря, скъпа.
Пълното име и адрес на клиента
Уважаеми клиенти, моля да споделите с нас вашето пълно правилното име и адрес, ако пратката ще бъде върната. Ако пратката ще бъде възстановена, тъй като остава ми грешен url адрес, не носим отговорност за това.
Митнически Данъци
Ние не поемаме митнически данъци и не носим отговорност, ако опаковката е блокиран от митниците.
Отдалечен Район
При избора на DHL / Fed Ex ние ще проверим дали вашият адрес на отдалечен район. Ако е така, тогава трябва да ви таксува за отдалечена зона.
Начин на доставка
Понякога ние променяме начина на доставка и изберете най-подходящия за вас начин на транспорт, но по време на транспортиране остава същата и при него, все още има информация за проследяване в интернет. Пожелавам ви да се разбере, благодаря!
Важно Напомняне
1 моля дайте воля на полето когато получите пакета и да проверите ако стоката е в добро състояние, преди да куриер за доставка, за да излезе.
2 Ако стоката е в добро състояние, моля, подпишете я.
3 Ако продуктът е счупен, моля, направете снимка на него и да се откаже да се подпише.
В противен случай ние не можем да носим отговорност за щети или увреждане.
Обратна Връзка От 5 Звезди
Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив "5 звезди", това е нашето движение, за да направи най-доброто за вас, и ние с удоволствие ще направим същото и за вас.

Повече информация

Номер На Модела:
KD633
Плавателни Съдове На Фалшиви Мигли:
ръчна изработка
търговска марка:
ЦАРСТВОТО МУ ПУКА
Материал:
Пластмаса

Най-добри оферти в категория