Allenjoy photography background елегантна дървена пространство, тъмно-кафяв фонове фотографско студио фотографска photobooth
Новинка

Allenjoy photography background елегантна дървена пространство, тъмно-кафяв фонове фотографско студио

BGN 15.00
BGN 22.22

Налично за поръчка

Може да се използва няколко пъти, е подходящ за професионални фотографи и фотостудий.Як, здрав, с ярък цвят, без шевове., в противен случай печат ще бъде замъглено. Тънък винил тънък (и здрав), лека,лека,лесно се сгъва и да се пренася,по-евтино и по-лесно,отколкото полиестерен плат,но все още слезостойкий, така че той е подходящ за еднократна употреба(рожден ден), семейни фотографи Забележка : на едно и също изображение на различни монитори, ще се показват на различни цветови ефекти. Въпрос : колко време ще струва ми изпратите фон? А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате. За полиестерни фон можете да го пере или глади, за да премахване на гънки,гънки и лесно се изхвърлят. Африка, Южна Америка заема 25-60 работни дни.Обикновено трябва да изпрати в Съединените Щати 12-20 работни дни, Европа, Азия, Океания отнема 15-30 работни дни. Ако искате да получите пратката, моля, свържете се с нас, за да изберете бърза доставка
. Нашите дизайнери ще изработят дизайн за вас. Нашият графичен дизайнер ще прави за вас, а след това аз ще публикуваме ви прави, за да потвърдите. сплескани изпращане на фона на 3.капка корабоплаването 6. Ако имате нужда от потребителски фон, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият фон на първо място е насочена към новородени,деца, възрастни,празници,рождени дни,сватби и т. Това е предпочитаният избор за фотографи.на фона могат да бъдат персонализирани с шарките,добавяне на снимки,промяна на цвят/стил 5. Така че, ако не можете да приемете, моля, купувайте с повишено внимание. добавете горен / долен джоб или дупка 2., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент.
Полиестер ако мръсен фон, можете да го хвърлят в пералната машина. Въпрос : Как да се създаде фон? А : можете да изпратите персонализирана информация според номера на картинката тук.
За нашия марката Allenjoy ние сме професионален производител на декори за снимките, ние имаме собствено фотографско студио и нашият екип. Въпрос : Как можете да персонализирате фона на продажба? А : можете да изпратите направени по поръчка на информация и размер на отдела ни за обслужване на клиенти чрез разговори или съобщения на поръчката. Допълнителни услуги, моля свържете се с нас 1. Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава? А : можете да изпратите снимки или идеи и размера на иска си към нашия обслужване на клиентите, и на нашите дизайнери ще се опитат да проектираме този фон за вас. Въпрос : каква е разликата между тънък винилови и полиестерна тъкан? А на : тънък винил материал : не водоустойчив; може да се използва само за вътрешни снимки; повече за еднократна употреба. В същото време,благодарение на нашия фон материал или живописни мастило в различни партии,фон при печат ще има много малка разлика. Можете да се свържете с нас по мнение на поръчката и на нашата електронна поща kate(at)globalego. Максимална безпроблемна ширина 300 cm (в други магазини : максимум може да се намали 180 см по-голям е размерът на фона трябва да сращивать;) Полиестер материал : по-дебел максимална безпроблемна ширина 300 см може да се пере и глади; всеки сгъваем, лесен за носене икономична цена, най-добро качество! Може да се използва както за вътрешна, така и за работа на открито, стрелба; може да се използва и се съхранява в продължение на дълго време.

Повече информация

Размер (мм):
търговска марка:
Алленджой
Номер На Модела:
Алленджой
Стил:
Етап
Тип:
Спрей За Боядисана
Пакет:
ДА
Материал:
тънък винил
Размер:
customized to any size
персонални:
текст или дизайн
да се прилага:
снимка на фотографско студио, парти, тържество
Материал:
Тънък винил и полиестер
Максимална ширина:
300 см(10 фута)
Може да се пере:
Само полиестер
Характеристика:
Намаляване на гънки при гладене
Пътя продукти:
Печат и термичен преход
Използването на:
Различни размери за различни приложения.
Контакти:
Pony#globalego.кн

Най-добри оферти в категория