Нов карбуратор подходящ за Mitsubishi T 120SS, MD172818
Новинка

Нов карбуратор подходящ за Mitsubishi T 120SS, MD172818

BGN 128.00
BGN 136.00

Налично за поръчка


Според нашия опит,ние списък с възможно време на превоза в таблицата по-долу :
1. Номер за проследяване.Всяка пратка се изпраща по куриер с кодов номер, тъй като това е по-безопасно.Ако имате някакви проблеми с информацията предоставена стока,моля,уведомете ни, в рамките на 7 дни след получаване.Поради метеорологичните условия, времето може да бъде по-дълъг,моля,моля,изчакайте едно голямо благодаря!
2.Набирателни поддържа : кредитна карта, Western Union, банков превод и т. Ние искрено ценим вашият бизнес.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Всички проблеми, моля да ни уведомите, преди да оставите коментар.ние приемаме плащане с Paypal, Ако използвате за плащане на Paypal, моля, свържете се с нас. Ако по някаква причина сте недоволни от покупката си, моля, дайте ни възможност да решите всички проблеми, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка. моля, проверете внимателно снимки от различни ъгли, преди да поръчате да сте сигурни, че можете да поръчате най-подходящия продукт.
Надяваме се, че ще останете доволни от тази покупка.
Ние доставяме безплатни услуги, доставка, с помощта на DHL, TNT, Fed Ex .
Доставчик На Злато
продуктът е подходящ за
Mitsubishi 120 SS
Забележка :
Ние не сме на 100% сигурни в тези приложения, информация за приложението, само за справка.сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Моля, направете покупки с доверие.ако проблемът наистина съществува, замяна или връщане на разположение, след като получим стоката в добро състояние.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Положителна оценка е много важна за нас.ние гарантираме добро качество и разумна цена. поръчките се обработват в рамките на 24-48 часа от датата на потвърждение на плащането.Ние използваме плащане ескроу.
Всички снимки са взети от действителното съдържание на въглехидрати.моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно. За получаване на най-бърз отговор, моля, свържете се с нас чрез съобщения.ще бъде пуснат и актуализиран в 1-2 работни дни. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от нашия склад frist достъпни за бърза доставка.също гарантируйте гаранция 1 месец от датата на продажба на дефекти на материала и изработката.Транзитно време може да бъде много важен по време на празниците. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Ние предлагаме ограничена гаранция на производителя на 1 месец дефектни продукти(с изключение на детайли, повредени или неправилно използвани след получаване).международни купувачи : моля, свържете се с нас за повече цени на доставка, преди да купите. моля, свържете се с нас за вашия куриер, благодаря!
Комбинирана доставка на разположение за различни стоки,моля свържете се с нас за получаване на оферти комбинирана доставка, преди да купите.обикновено DHL, TNT, Fed Ex са около 5-15 дни в пътя си,моля, знайте, че това предварително и търпеливо чакайте.ние изпращаме стоки чрез DHL, Fed Ex,TNT. Моля, извършете плащането в рамките на 3 дни след поръчка. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас,ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор,нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
6.

Повече информация

Държава / регион на производство:
Китай
Преносимото Номер Детайли:
MD-172818
търговска марка:
ТАХИКО
Производствен Номер Детайли:
МЗ-0012384
Друг Номер:
MD-172818
Настаняване на превозното средство:
T / 120SS
Тегло На Продукта:
2
специални характеристики:
ISO91000
За Марки Автомобили / Модели:
Mitsubishi
Вид На Материала:
Алуминий / Цинк
Състояние:
НОВО
Гаранция:
ДА
Държава производител:
Китай
Вид На Материала:
Алуминий / Цинк
Производствен Номер Детайли:
МЗ-0012384
UPC:
601279699119
Преместване:
1.1-4.8 л
Брой цилиндри:
4

Най-добри оферти в категория