Zhui star all Square пробийте Diamond Embroidery Animal shorse Cross Stitch 5d Diamond Живопис Modern home Mosaic decoration
Новинка

Zhui star all Square пробийте Diamond Embroidery Animal shorse Cross Stitch 5d Diamond Живопис Modern

BGN 8.00
BGN 9.81

Налично за поръчка

Ако има мръсотия, адхезия може да повлияе върху тях с помощта на низкотемпературного твърдо желязо. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. Тази част от таксата трябва да бъде платена от вас . сервизно обслужване : . Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. Търговия на едро : ние приемаме търговия на едро от всички клиенти по целия свят.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1. Линк преди етапите на операцията. Ние пометим като подарък или да намалим стойността на продукта, за да спести част от митнически такси. В редки случаи вероятността от забавяне, което зависи от метеорологичните условия и скоростта на преминаване на вашата страна и на пратката. Моля, ясно ни уведомите адресна информация на купувача при търговия, ние ще се борим, за да бъдат полезни на вас в същото време, и ние напълно уважаваме вашите бизнес тайни, никога не прави нищо вредно за интересите на поведение. Направи си САМ diamond draw човек, на всяка възраст може да бъде направен, тъй като, в това число деца, членове на семейството и така семейството е по-топло. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи. (Пример : продуктът не съвпада с картината, не е представял идеалният размер на продукта, не видях, има дефекти и т. диаманти, за да се запази тиксо стягане на венците.
[DIY диамантена живопис характеристика]
1. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя. Ако вашата страна и област не са в рамките на страната, безплатна доставка, можете да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-добрия начин на доставка.
Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой. По този начин срокът за доставка на пратката China Post е максимум 50 дни.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). Когато стоката бъде изпратена, ние активно ще следи за състоянието на товарния транспорт.
[Съвети]
1. Ние обикновено използваме един малък пакет стълб кит за вашия преход, при нормални обстоятелства, стоките ще бъдат доставени в 15-30 дни. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си.

Повече информация

Размер:
20x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 45x60cm, 50x70cm, 60x80cm
Стил:
Модерен
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Материал:
Смола
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
търговска марка:
Звездата На Чжуй
Област Оклейки:
Пълен
Брой цветове:
30-45
Вид На Модела:
Домашни любимци

Най-добри оферти в категория