Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN Dezl 560 560LT 560LMT GPS Touch screen digitizer подмяна на лентата
Новинка

Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN Dezl 560 560LT 560LMT GPS Touch screen

BGN 13.60

Налично за поръчка

Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време . Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги., Оод продава на Едро " оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN Dezl 560 560 LT 560 LMT GPS Touch screen digitizer подмяна на лентата
Номер на модел : touchscreen dezl 560
Състояние : оригинал
Ние търговец на едро ЛКД от Китай,моля vist нашия сайт на компанията
ще получите допълнителна информация. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Нека да поддържаме връзка.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. За това време .
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл .
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.
това, което ние продаваме, - това е просто снимка, която показахме. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.аз ще отговоря на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро.

Повече информация

Тип:
сензорен екран
търговска марка:
скайларпу
Номер На Модела:
ДЕЗЛ 560
Екран:
≥5
Съвместим Марка:
Докосване
Размер:
5
Номер На Модела:
Сензорен Екран Dezl 560
Тип:
Активен
Вид На Интерфейса:
Сериен
Вид На Продукта:
4-жичен резистивен сензорен екран
Дължина на кабела:
19мм
Външен размер:
120мм*73мм

Най-добри оферти в категория