HARBLL50pcs автомобилна вътрешна таван борда подсилена изолация памучен фланелевая лигавицата на дърво щелчковый скоба на едно гише смесващо устройство
Новинка

HARBLL50pcs автомобилна вътрешна таван борда подсилена изолация памучен фланелевая лигавицата на дърво

BGN 14.85

Налично за поръчка


Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Искаме информация С по 3-7 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни пересылках, подходящи за валута печалба времена митническа почистване в отделните страни, което може да повлияе на бързината на вашия продукт тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, dutles и данъци върху вноса в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за възстановяване на мита :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли С по 15 дни на получаване на детайли по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите предмети се намират в техните първоначални условия. Ако информация за повредени или загубени,след това, когато те ще бъдат върнати на купувач ще бъде отговорен за такива щети или загуба, и ние няма да сподели купувача пълно възстановяване.
Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, за да се събират такси за доставка за връщане на продукт. Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да бъдат и някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, на задната земя и т.н.
Все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите
Коментари :
Вашата оценка и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставят най-добрите услуги за клиенти, моля стоката, преди да направите своята поръчка, като се посочва кои технически изисквания са задължителни, а не това, че ние ще се изпращат на случаен принцип

Повече информация

Тип Елемент:
Закопчалката И Стяга
търговска марка:
HARBLL

Най-добри оферти в категория