Оригинален 4.3 - инчов LMS430HF12 за TomTom One XL S300 GPS LCD дисплей с touch screen digitizer panel безплатна доставка
Новинка

Оригинален 4.3 - инчов LMS430HF12 за TomTom One XL S300 GPS LCD дисплей с touch screen digitizer panel

BGN 25.06

Налично за поръчка

3 " - инчов LMS430 HF12-003 за Tom Tom Tom One XL S300 пълен GPS LCD екран със сензорен екран дигитайзер панел безплатна доставка
Размер : 4,3" инча
Номер на модел : LCD-екран LMS430 HF12-003
Състояние : оригинал
Ние търговец на едро ЛКД от Китай,моля vist нашия сайт на компанията
ще получите допълнителна информация.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време . Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл .
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството., Оод
Оригинален 4.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. Нека да поддържаме връзка. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. За това време . Купувачът трябва да ни върнете стоката в първоначалните условия и поема разходите по доставката на стоките за връщане. ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари.аз ще отговоря на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Повече информация

LCD-комплект:
ДА
Екран:
> 3
търговска марка:
скайларпу
Разделителна Способност На Дисплея:
800x480
Номер На Модела:
Един XL S300
Вид На Допир Екран:
Резистивен Екран
Размер:
4.3 inch
Номер На Модела:
Един екран XL S300 LCD
Тип:
TFT
Вид На Лентата:
LMS430HF33-002
Номер На Интерфейса:
50 штырей

Най-добри оферти в категория