Оригинален нов 2.6 TFT инчов LCD екран за GARMIN GPSMAP 62 62S 62SC 62C Handheld GPS LCD display screen panel Repair replacement
Новинка

Оригинален нов 2.6 TFT инчов LCD екран за GARMIN GPSMAP 62 62S 62SC 62C Handheld GPS LCD display screen

BGN 167.04

Налично за поръчка

Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
това, което ние продаваме, - това е просто снимка, която показахме. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г. Нека да поддържаме връзка. ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.аз ще отговоря на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време . Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.6 "
Номер на модел : GPSMAP 62 LCD екран
Статус : В Оригиналната Нова
Ние търговец на едро ЛКД от Китай,моля vist нашия сайт на компанията
ще получите допълнителна информация.6 " TFT инчов LCD екран за GARMIN GPSMAP 62 62 S 62 SC 62 C Handheld GPS LCD display screen panel Repair replacement Безплатна доставка
Размер : 2. За това време . Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена., Оод
Оригинален нов 2.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Повече информация

Разделителна Способност На Дисплея:
480X320
търговска марка:
скайларпу
Екран:
2 - 3
Номер На Модела:
GPSMAP 62
Вид На Допир Екран:
Резистивен Екран
Тип:
TFT
Размер:
2.6
Номер На Модела:
GPSMAP 62 LCD екран
Разделителна способност:
160*240
Болт Сингнального интерфейс :
22 игли
Режим на дисплея:
Трансфлективный TFT

Най-добри оферти в категория