Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 1440 1440T GPS Touch screen digitizer подмяна на лентата
Новинка

Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 1440 1440T GPS Touch screen digitizer

BGN 13.60

Налично за поръчка

Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
това, което ние продаваме, - това е просто снимка, която показахме. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре., Оод продава на Едро " оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 1440 1440 T GPS Touch screen digitizer подмяна на лентата
Размер : 5 см
Номер на модел : сензорен екран на nuvi 1440
Състояние : оригинал
Ние търговец на едро ЛКД от Китай,моля vist нашия сайт на компанията
ще получите допълнителна информация.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. За това време . Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време . Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл .
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Нека да поддържаме връзка.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.

Повече информация

Тип:
сензорен екран
търговска марка:
скайларпу
Номер На Модела:
nuvi 1440
Екран:
≥5
Съвместим Марка:
Докосване
Размер:
5
Номер На Модела:
nuvi 1440 сензорен екран
Тип:
Активен
Вид На Интерфейса:
Сериен
Вид На Продукта:
4-жичен резистивен сензорен екран
Дължина на кабела:
19мм
Външен размер:
120мм*73мм

Най-добри оферти в категория