Директни производители POE switch Power supply модул common wireless AP bridge Poe combiner separation line синтезатор
Новинка

Директни производители POE switch Power supply модул common wireless AP bridge Poe combiner separation

BGN 10.00
BGN 11.74

Налично за поръчка

Ако напрежението ще е твърде висока, тогава машината перегорит, така че помислете за правилното напрежение 15 V. Материал на обвивката : ръчно тласък за кабел с кожа, и меки, кух върха е вид относително ниско, качеството е добро, усещането е сравнително пълен.
1 от желязна тел, общото използване на силния магнит може да се провери, това не може да се използва;
2.
3 дълбочина медно жило вижте съставки : с ножица или тел, клещи нарязани кратък участък на линията, за да видите, ако външния вид на ядро тел-мед, но вътрешното жило-сребърен стомана жило, това е относително зле, 1 долар на квадратен метър. )
1 Защо искате да купите Po E 15 V power?
Тъй като на мрежовия захранващ кабел ще произвежда спад на налягането, по-голямата част от захранващото напрежение UP е 12 V, при това повече от 10 метра по-горе линейно напрежение падне до 12 V по-долу, до нормалната работа на АП. Колкото по-високо напрежението, толкова качеството на мрежов кабел в ред, толкова по-ефективно разстояние на подаване на захранване. да се определи напрежението на въжето : ако еластична обвивка е много голям, но е доста некачествена, това е труден за опъване лесно да доведе до това, че вътрешното ядро на интернет. Действителните резултати на теста : общ кабел в момент на 12 V с 10 метра по-долу Век, Така че напрежението около 12 V и на разстояние до 20 метра
3 Как да се разграничи качеството на мрежата :
1.линия на разделение на POE (устройство) : DC мъжки корона : 5. цинковая медни проводници (също като мед, съдържанието на цинк е около 32%~39%, компютърен градски генерал се нарича мед), тази обща, отколкото на тел мека, съотношение бескислородной мед твърди, проверете път, выскабливая острие, ако остъргване на вътрешния цвят на кожата и има очевидна разлика в цвят, то трябва да е от мед и цинк и мед.
Използвайте този продукт (разграничителна линия), не приемайте храна от switch POE, за да не навреди на оборудване!
Въвеждането на продукта :
Това е прост набор от тип 1, POE, а именно : 1236 преносни мрежи, 45+, 78- (не могат да провежда електричество, електрически ключове в POE)
2. Ултра пет вида кабел, за да видите повече от няколко на линия. Ако вътре навън е жълта мед, а след това качество е 2-3, нали юана за квадратен метър.
2 разстояние на подаване на хранене : най-Общо казано, чисти медни кабели и разстоянието захранване 12 V или 15 V представляват 30 метра (действителното разстояние и качеството на кабели, захранване и напрежение адаптационной способността на електрическото оборудване).линия POE (устройство) : DC female : 5.
AI защото е много тънка тел, масови баланси не са ясни, там индивидуален мед облечен алуминиев проводник, съпротивление на проводника е много голяма, загуба строги.
4 Освен това, но зависи и от дебелината на меден ядро, някои материали, медно жило е относително малък, а някои по-шероховаты.1 мм, метални, покрити с медна поредица с обратно наклонена черта окото, с дължина от 18 см, кристална корона със защитна конструкция
4 кабели и линии на постоянен ток представляват 0,16, брой бескислородной мед (най-добрата линия)
Кабелна обзавеждане за прилагането на стандартите на линия : права линия, т. Някои от 8 кабели увити във външната обвивка, и има мрежа от всяка двойка линии, увити щит, което е разликата.

Повече информация

Дължина на кабела:
2 Чифта, 5 Двойки, 20 Двойки
Размер:
003
Тип Штепсельной Вилици:
Няма
Тип Елемент:
POE Spliter
търговска марка:
ДВНОАХ
Номер На Модела:
POE 003
Модел:
POE-003
Време за излизане на пазара:
2017
Категория доставката:
Продукти в наличност
вид оборудване:
Комуникационен модул на храна
Интерфейс:
RJ-45
Най-бърз срок на доставка:
1-3 ден
Дали да подкрепи поколение:
Поддръжка
Цвят:
Линия на разделение на синтетична линия на POE

Най-добри оферти в категория