Безплатна Доставка ! Ръчно изработени женски латексово бельо ница rubber panties / lingeries custom made hot sale
Новинка

Безплатна Доставка ! Ръчно изработени женски латексово бельо ница rubber panties / lingeries custom made

BGN 37.00
BGN 40.00

Налично за поръчка

Изработка по поръчка силно приветствовано
- MOQ 1pc за всеки деталя, по време на изпълнение не е в рамките на 10-20 дни.
ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА :
С уважение към всички изделия са ръчно изработени :
Скъпа моя клиент : преди да закупите, моля, прочетете това съобщение, то много импровизирани. За блясък препоръчваме ви да използвате лак на силиконова основа, като например "Eros Bodyglide" или " Eros Cult Dressing Aid
Никога не блестите с помощта на мебелен лак и избягвайте смазочни масла и кремове на маслена основа, тъй като те унищожават гума.
ВРЪЩАНЕ
Ако не сте доволни от получения продукт, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да реши този проблем за вас. Има 3 основни начина на обучение латексного сесии до носенето. Той е специално разработен, за да бъде завлечена и выталкивать ви във всички правилните места. Така че ние трябва ръчно да променя хода на времето. оставете ни съобщение свободно. Имайте в предвид, че каучук може да бъде боядисана в постоянен кафяв цвят, при контакт с мед, мед или бронзови покритие - бъдете внимателни с медни монети
Никога не излагайте латекс изложени на етерични масла
Никога не подлагайте своя дрехи на въздействието на открит пламък и огън, тъй като гума гори
Полирование
Дрехите ще бъдат доставени ви незашнурованной.
Гума може лесно да бъде маркирана или скъсани ноктите, ако при натягивании облекло се използва прекомерна сила.
- това е много добра платформа, най-малката такса за обслужване, поради това, ние можем да предложим на нашия клиент е много добра цена.
Съхранение
Латексную дрехи е най-добре пазената развешанной в гардероба далеч от източници на топлина, на светлина (особено на ярка слънчева светлина и по-силна ултравиолетова радиация, която разгражда на по-леки дрехи), метали, масла, разтворители, смазочни масла и огън.
Всички изделия са ръчно изработени, времето за обработка ще достигне 25-30 дни.
Клееная ръчно изработени от 100% чист латекс. Ако не сте доволни от нашите стоки, моля, нека не ни отрицателна обратна връзка веднага, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще ви дадем бързо решение. При носене на тялото (или се прилага директно боя) той има тенденция да бъде плътно облегающим, като създава ефекта "втора кожа"
Характеристики
-Най-доброто качество на около 100% гаранция за удовлетворение!
- Дебелина 0,40 мм—високо ниво на гъвкавост (също на разположение 0,3 мм,0,6 мм,0,8 мм, 1 мм)
-Всички размери са на разположение.
(2) използвайте лубрикант на силиконова основа, като "Eros Bodyglide" или "Eros Cult Dressing Aid". След като платите вашата поръчка и ясна плащането ще бъде потвърдено от , p ls ще помогне за удължаване на времето за обработка на още 20 дни . Нанесете фино покритие от вътрешната страна на дрехите и кожата, ако е необходимо.
Чисто
Може да се пере гумена дрехите си в чиста, топла вода.
(3) Третият начин за намаляване или премахване на високо триене на латекс когато обвързването е хлорировании каучук. Но по някаква причина е обявил една и съща дата на доставката за всички стоки. Гума може да се надраска, ако я търкайте прекалено силно, така че бъдете внимателни. (1) леко припудрите вътрешна част на дрехата талк на прах преди надеванием, защото множествена талк и прах са много видими на повърхностите.

Повече информация

Размер:
XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Пол:
Жени
търговска марка:
Ларпгеары
Материал:
Латекс
Материал:
100% чист латекс
Дебелина на:
0,4 мм
Цвят:
Всяка цветова схема
Обработка:
100% клееная ръчна работа
Is_customized ?:
да, това ще отнеме повече от 20 дни

Най-добри оферти в категория