Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 2450 2450LT GPS Touch screen digitizer подмяна на лентата
Новинка

Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 2450 2450LT GPS Touch screen digitizer

BGN 13.60

Налично за поръчка

След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.аз ще отговоря на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро., Оод продава на Едро " оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 2450 2450 LT GPS Touch screen digitizer подмяна на лентата
Размер : 5 см
Номер на модел : сензорен екран на nuvi 2450
Състояние : оригинал
Ние търговец на едро ЛКД от Китай,моля vist нашия сайт на компанията
ще получите допълнителна информация. ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл . Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. За това време . След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време . Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
това, което ние продаваме, - това е просто снимка, която показахме. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.

Повече информация

Тип:
сензорен екран
търговска марка:
скайларпу
Номер На Модела:
nuvi 2450
Екран:
≥5
Съвместим Марка:
Докосване
Размер:
5
Номер На Модела:
nuvi 2450 сензорен екран
Тип:
Активен
Вид На Интерфейса:
Сериен
Вид На Продукта:
4-жичен резистивен сензорен екран
Дължина на кабела:
19мм
Външен размер:
120мм*73мм

Най-добри оферти в категория