LawMate RX-1260 1.2 GHz 8Ch безжичен A / V приемник за FPV антена произведено в Тайван
Новинка

LawMate RX-1260 1.2 GHz 8Ch безжичен A / V приемник за FPV антена произведено в Тайван

BGN 160.00

Налично за поръчка

пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система. Всички продукти са тествани преди да изпратите, така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на вашата покупка
2. разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 работни дни след потвърждение, пълно плащане.2 GHz 8 Ch безжичен A / V приемник
Митническа декларация : ние ще обявим стойността на 10% и ще изпратим като подарък за избягване на плащане на данъци.
Law Mate RX-1260 1. тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Ако плащането не бъде на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично. e sur Мак e, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт,адрес,пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.Law Mate RX-1260 1.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.
Спецификация :
Канали : 8
Напрежение : DC 12v
Консумира ток : 240ма
Видео изход : импеданс 75 ом чрез RCA (кабела е включен в комплекта)
Аудио изход : съпротивление 10 кОм чрез RCA (кабела е включен в комплекта)
Формат : Pal или NTSC
Тегло 95 гр
Размер : 80mm х 60мм х 20 mm
Изход за антена : SMA (антена е включена в комплекта)
Канали :
(Преминете А) 1080-1120-1160-1100-1140-1180
(Преминаването) 1080-1120-1160-1200-1010-1040-1240-1280
Забележка :
Моля, консултирайте се с местните власти относно експлоатация на това оборудване, преди да купите. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката. Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате. Направени от хора дефекти не са гарантирани, като счупени, надраскани и така нататък. моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. ние можем да приемем, Т/Т, Изложение връзка и Пайпал, най-добрия начин за онлайн плащане веднага, можете да изберете за себе си.
Ако имате някакви проблеми, ние ще бъдем много щастливи, ако можете да се свържете с нас.Надявам се да има добро сътрудничество с вас в рамките на дълъг период от време. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. (ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля, уведомете ни, при извършване на поръчката)
1. купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело ,проблеми и вреди, които са причинени от услугата доставка на такива инциденти, закъснения или други въпроси. Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. Това отнема само 1 минута,но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение. Нормативни изисквания за мощност, използваните честоти и лицензи за експлоатация варират от регион до регион.Благодарим ви за разбирането!
Добре дошли в нашия магазин, Uuustore Wholesale RC Hobby Store.

Повече информация

Материал:
Метални
RC Parts & Ркц:
Предаватели
Актуализация На Части / Аксесоари:
Рамка
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Дистанционно Управление
Атрибути пълно с:
Монтаж
Принадлежности За Инструменти:
Батерия
За Тип Превозно Средство:
Самолети
Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
търговска марка:
ууустор

Най-добри оферти в категория