1 бр NKIA5913 NKIA5913-XL 65X90X34 NKIA MOCHU комбинираната игли като Роликоподшипники игли за ролкови радиално-упорит сачмен лагер
Новинка

1 бр NKIA5913 NKIA5913-XL 65X90X34 NKIA MOCHU комбинираната игли като Роликоподшипники игли за ролкови

BGN 108.80

Налично за поръчка


Игла валяк / радиално-устойчиви лагери модел : NKIA5913 d : 65 mm D : 90 mm B : 34 mm брой : 1 бр равен на : NKIA5913-XL
Серия NKIA, лагери могат да се настанят аксиальные на натоварването в една посока
Игли като roller / радиално-устойчиви лагери в серия NKIA 59 могат да понасят аксиални товари в една и съща посока и така може да публикувате вал само в една посока. За кратък шахти и къде е промяната в дължината в резултат на топлинно разширение сравнително малки, 2, носещи в серия NKIA 59 да инсталирате back-to-back.
Добре дошли на консултация при покупка, благодаря!
Ако се нуждаете от друга, носещи модели, но не го намерили в магазина ми,моля, свържете се с мен, благодаря ви!
На лагера в сайта могат да се купят има място може да се постави поръчка (за поддръжка на големи количества на едро), ако има специални изисквания или по-високо качество, моля, свържете се с мен!
За предприятия, за да осигури професионален поддържащ лагер, добре дошли консултации дискусия!
Проверка Срок На Доставка
Данък Внос
Ние не носим отговорност за всички данъци върху вноса, митническа такса или задържане на митницата.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно,за да помогне на нашите клиенти да се сведе до минимум риска от плащане на данъци, например, заявявайки стоки като проба или за подарък! ( Моля, оставете съобщение! )
Обратна връзка
1)Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря !!
2) Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и услуги за вас.
3) моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук. Благодарим ви!
Контакти
Ако има някакви проблеми или въпроси относно вашата поръчка, моля свържете се с нас по електронната поща или Trandemanger или оставете съобщение на вашата поръчка, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!

Повече информация

търговска марка:
Урината
Материал:
Стомана
Дължина:
--
Капацитетът На Въртящия Момент:
--
Номер На Модела:
НКИА5913
Покритие:
Комбинираната игли като ролкови лагери
Структура:
Комбинираната игли като ролкови лагери

Най-добри оферти в категория