Нови 700C 50 мм отпред + отзад 60 мм тръбни та пътен под наем матиран 3 до пълен въглероден под наем дължината на двойката хъбове Аеро спици шишчета Безплатна доставка
Новинка

Нови 700C 50 мм отпред + отзад 60 мм тръбни та пътен под наем матиран 3 до пълен въглероден под наем дължината

BGN 447.97

Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание : Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. Затова вашите коментари са изключително важни за нас. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.5 или 23mm
Основен цвят : като на снимките
Покритие : гланц / мат (по подразбиране матово покритие)
Материал : 3 K / UD / 12 K(по подразбиране 3 K, Япония T700 въглеродни влакна)
Брой на дупките : отпред 20+отзад на 24 или отпред 18+отзад 21 (главината стил на G3 са 18/21 дупки)
1 чифт джанти двойки (едно предно колело и едно задно колело и 1 чифт шампуров)
включете спици (бял или черен цвят lobed за плетене, материали от неръждаема стомана, когато правите поръчката си, моля, в ред "Забележка" кажи ми, че имате нужда от цвят ступиц и спици.
2) Ако стоката (пълната цена, включително доставка от 10УСД) са качествени проблем, тогава ние ще ви изпратим нов продукт по поръчка на купувача следния; ако купувачът не планира да направи нова поръчка в скоро време, а след това купувачът може да плати цената за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.
ОПИСАНИЕ И МАТЕРИАЛИ
Размер : 700 C
Модел : предни 50мм + задни 60мм тръбен ръб
Ширина рамки : 20.)
включете хъбове (Моля, изберете любимите си хъбове, черен / бял / червен цвят, може да се използва за SHIMANO / SRAM 8/9/10/11 speed freewheel,и включване на шишчета,ако трябва да се използва за CAMPAGNOLO freewheel, моля, в ред "Забележка" да ми каже. или превозва с две пакети или по-парцели за въздушна поща. Ние силно препоръчваме да изберете EMS .Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля, не се ' т изберете въздушна поща стълб на кит. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
Гаранция за качество на една година
Забележка : моля, използвайте професионални карбоновые накладките на колесната отношение.
Инструкция 2 : размери и тегло отбелязахме в детайли на пакета не са валидни тегло и размер на стоките, ако ви трябва да знаете валиден тегло и размер, тогава как точно трябва да се свържете ние.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
Данък :
Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, обстановката е отговорност на купувача, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.

Повече информация

Цвят:
с възел NOVATEC 271, с възел NOVATEC 291, с избрания възел, с POWERWAY R13, с POWERWAY R13 G3, керамично подшипником R13, с POWERWAY R39 G3, с POWERWAY R36, с POWERWAY R36 G3, керамично подшипником R36 G3
is_customized:
Yes
Спирачна Система:
V-Спирачка
Приложимо Под Наем:
Пътнически Велосипеди
Покритие:
гланц / мат (по подразбиране матиран)
Материал На Колелата:
въглерод
Номер На Модела:
50мм+задни 60мм-тръбен
Размер:
700C
Отвора За Спици:
отпред 20 + отзад на 24 или отпред 18 + отзад 21
Дължината на пара 1 чифт:
едно предно колело и едно задно колело и 1 чифт шампуров
Характеристики:
събраното пълно включва спици и эпицентры дейности
Материал:
3K / UD / 12K(по подразбиране 3K)
държава:
100% чисто нов

Най-добри оферти в категория