Професионален полицай Дигитален тестер за алкохол в дъха на преносим тестер за алкохол с двоен LCD дисплей дрегер
Новинка

Професионален полицай Дигитален тестер за алкохол в дъха на преносим тестер за алкохол с двоен LCD дисплей

BGN 11.00
BGN 11.18

Налично за поръчка

Размер : 119 x 31 x 22 мм блок в пакета включва : 1 x тестер за алкохол 1 х ръководство на английски език 1 x подвесная въже 1 x цветна кутия
Доставка и заплащане на стоката :
1. Температура 7. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ СТОКИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. Време за доставка зависи от начина на доставка, по-долу е типично време :
По-бърз куриер(например, EMS, DHL, UPS. Реално време и време на тревожност 6. двоен LCD дигитален дисплей 2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).
При използване на предпазни мерки, трябва да се види !
1 .всички върнати от цените перевозкы на пратката отговорност на купувача. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от поръчката и преди да се изпрати, благодаря.Бърза реакция и възобнови 3. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. Обратното броене на таймера на 8. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.
Пакет може да бъде задържан понякога митница или на превозвача, ние искрено се надяваме, че всеки клиент може да даде още няколко дни, когато това се случи. Сертификат : CE, FCC, Ro HS-технически спецификации : сензор : напреднали oxide semiconductor alcohol Sensor Range : 0.Да Не се допуска попадане в сензора на някаква течност. Материал : ABS 10.) ще отнеме 3-7 дни;
Въздушна поща (хонг конг Въздушна поща, сингапур Въздушна поща) ще отнеме 10-20 дни. Автоматично изключване на захранването 5. стоки, върнати след 7 дни доставка, имат право само на ремонт.1 g/l) време на работа : да не се случи : 10-15 секунди, реакция : тестер за алкохол използва 2 алкални батерии тип ААА( батериите не са включени), часовници използват 1 кнопочную клетка X AG13 ( батерии не са включени). Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.След пие , порекомендованы, че чака 20 минути, преди да се опита , тъй като алкохолът отнема около 20 минути в кръвта от храносмилателните органи, и остатъчен алкохол в рте отнема време разсее. моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари.
Заводска заявка за патент за доставка на CE Rohs червени светлини тестер дрегер за алкохол тестер с двоен LCD дисплей цифров
Съвети : за да се получи по-достоверна запис, доколкото е възможно, да посъветва, че трябва да се направи тест най-малко 45 минути, след употреба на алкохол.

Повече информация

търговска марка:
отлично!
Номер На Модела:
Alt-13

Най-добри оферти в категория