Твърд калъф за флейта Hulusi Crashproof light Hulusi Case подходящ за ключ C / Bb
Новинка

Твърд калъф за флейта Hulusi Crashproof light Hulusi Case подходящ за ключ C / Bb

BGN 20.21

Налично за поръчка


Твърд калъф за флейта Hulusi Crashproof light Hulusi Case подходящ за ключ C / Bb
Ако вие сте приятел на Русия, Моля, не забравяйте да напишете пълното си име, за да можете да получите колет успешно!
Повече Продукти, Моля, Посетете Нашия Магазин :
Гаранция За Качество :
Ние разполагаме с професионален екип QC, за да осигури продукти с високо качество и правилната опаковка, всяка предаде.Ние сме сигурни, че нашите музикални инструменти притежават точна тон, привлекателно звучене, по-гладко изпълнение и елегантен външен вид. Всеки продукт ще бъде изпитана и тествана преди да се зареди, затова ние ще ви предложим продукт е по-добър като но ниска цена, ние си мислим, че ще получи удовлетворенный продукт от нас.
Митническо освобождаване(по-малко или без заплащане на митни данъци за вашата стока!)
Ние ще изпратим детайл и ще ви уведомим стойност на стоките до 10.Може би, вие не трябва Да плащат митнически такси.Но митническо понякога вскрывает опаковка и переоценивает продукти,ние имаме достатъчно опит за да ви помогне безопасно да получите продукт.
ВРЪЩАНЕ :
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Коментари :
Ние много ценим Вашето мнение и предложения като купувач,ние ще направим всичко възможно, за да получите най-положителна обратна връзка.ако не ви харесват нашите продукти по някаква причина,моля не се колебайте да ни изпратите вашите отзиви, ние ще ви е много оценявам!Моля, свържете се с мен директно, преди да оставя неутрален или отрицателен мнение!
Ние ще решим всеки въпрос, който можете да срещнете в нашия бизнес!
Аз вярвам в Бог и правя всичко със сърце!
Най-накрая пожелавам ви хубав пазаруване тук!
Китайската Тыквенная флейта Hulusi смола тиква Flauta Hulusi C / Bb ключ на син и бял порцелан кратуна флейта Hulusi народен инструмент

Повече информация

търговска марка:
Seven Angel
Номер На Модела:
hulusi твърд случай
Конструкция Дупки:
ОТВОРИ
E Механизъм:
No
Ключов материал:
no
Материал На Корпуса:
Няма
Повърхностен Материал:
PU
Тон:
C/bB
Брой дупки:
Няма

Най-добри оферти в категория