Безплатна доставка+FDA, CE, CONTEC08C, цифрови следи кръвното налягане, NIBP data store SW + SpO2 сонда
Новинка

Безплатна доставка+FDA, CE, CONTEC08C, цифрови следи кръвното налягане, NIBP data store SW + SpO2 сонда

BGN 91.00
BGN 95.98

Налично за поръчка


Ако не сте доволни от стока по някаква причина в продължение на 3 дни от датата на получаване на стоката, вие можете да го върнете за връщане на парите (след приспадане на доставка).Ние ще ви върнем парите, когато получим върнати стоки. междинен резултат на стоки + цената на доставката (с изключение на такси).ние не носим отговорност за вашите митнически такси. С функция за измерване на Sp O2 (с опционни Sp O2 сензор).67 kpa (290mm Hg) резолюция : 0. С функция за автоматично изключване на захранването. Този път перевозкы на пратката има известен риск, моля избира внимателно. Пакет с КОМПЮТЪР, програмным софтуер PC смогите достигне преглед на данни, на резултатите от измерване, анализ, тенденции видите, отчети за печат и други функции. Може да редактиране на основната информация, информация за консултацията на лекар, инструкции за статута на НИБП, актуална информация за приетите лекарства и т. Ако не искате да чакате толкова дълго време, моля, платете на Експрес-събиране или не го купуват.По навик се превключват. Клиентът носи отговорност за разходите за доставка на върнати стоки.календар.
N
Цифров Монитор На Кръвното Налягане
Име на продукта :
CONTEC08 C
Цифров Монитор На Кръвното Налягане
С Помощта На Софтуер
с spo2 сензор
Въведение CONTEC08 C настолен електронен сфигмоманометр, с етап на LCD.Ако имате дефектен продукт, който желаете да върнете, моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на стоката., ООД
Начин За Доставка И Е Време За Доставка :
1. Всички върнати трябва да се връщат заедно с оригиналната опаковка и аксесоари. Предварително благодаря за търпението!
Свържете се с нас първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка, ние ще намерим решение, за да отговарят на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността. Вие плащате за нас това, което виждате на фактурата, т. С краткосрочната функция за съхранение на енергия, при подмяна на батерията, функция на времето часовник не може да бъде засегнат. Устройството ще бъде изключено автоматично, когато не са на работа в продължение на дълго време(повече от 5 минути ) или с ниска мощност. Изпълнение : NIBP метод за измерване на : осциллограмма режим на измерване : горната част на ръката-обхват на измерване : 0k Pa (0mm Hg)~ 38.4 kpa(±3mm Hg) Диапазон на измерване на честотата на пулса NIBP : 40~240bpm режим за увеличаване на налягането : захранващ блок помпа, повишава налягането автоматично режим на намаляване на налягането : самоходни стълби режим на спад на налягане, Sp O2 (опция) обхват на измерване : 35%~100% точност : ±2% ,70%~100% Sp O2 сонда сърдечна честота : Диапазон на измерване на : 30bpm~250bpm резолюция : 1bpm дисплей : 2. търговията е кръст, и Въздушна поща е най-евтиния пощенски начин, така че отнема много време за доставка. Моля, научете колкото може повече за вашите данъци за внос в собствената си страна, преди да предложи на стоката.133 kpa (1mm Hg) точност : ±0.
Моля добросердечно прочетете нашата търговска политика, преди да купите, ако не сте съгласни с нашата търговска политика, моля не купувайте детайл от нас. Данни NIBP разбираеми от пръв поглед.Електронен сфигмоманометр може да се съхранява резултатите от измерване 3 на потребителите, и до 99 части за всеки потребител.

Повече информация

Тип Елемент:
кръвно налягане
Номер На Модела:
Сондата CONTEC 08C+възрастен
Атестация На Качеството На Продукта:
CE
Приложение:
ръка

Най-добри оферти в категория