Гореща професионален път Колоездене волана Лента 4 модели на анти-приплъзване анти-пот S. R. EVA пътен под наем на волана лента Wrap
Новинка

Гореща професионален път Колоездене волана Лента 4 модели на анти-приплъзване анти-пот S. R. EVA пътен

BGN 17.00
BGN 24.00

Налично за поръчка

Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа, след като си плати да бъде потвърдена от Alibaba.
Правилата на връщане :
1. Обратна връзка - това е нашият живот, преди да е неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение.
Други Политики :
1. Ако вашата позиция не е описан или е дефектна, когато го получите, ние го замени за вас, без допълнително заплащане. Ние също така гледаме на неутрална обратна връзка като отрицателна обратна връзка. Моля, вземете продукта, който получавате, като стандарт.
Гореща професионален път Колоездене волана Лента 4 модели на анти-приплъзване анти-пот S.
За Обратна Връзка На Информация :
1.Ако създаване на транспортните е неточна, моля, оставете ми съобщение, преди да направите плащане.
Курьерским : като цяло, около 5-10 работни дни за Великобритания, САЩ, АС.
За нас :
1.
безплатна доставка - това са някои от висшата мода,но ние имаме право да го изберете, за да ви изпрати. работно време : Пекин време от 8 : 00 ч.ние ще оставим положителен отзив след получаване на плащането. Нашата система автоматично се връща обратна връзка, след като той бъде оставен за нас.
Свържете се с нас :
1. моля, свържете се с нас с всякакви коментари, въпроси или предложения, които може да имате, ние ще се радваме да ви помогнем. В някои случаи датата ще бъде отложена, поради липса на средства.за да ви предостави най-добрата услуга, моля, близо до сделка с право. Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му. до 5 : 30 вечерта. моля, внимателно переупакуйте стока.
Съвети :
1. Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването.Ние гарантираме 100% удовлетвореност на клиента.Ние гарантираме, че нашите продукти са чисто нови, официални и първокласно качество.
Информация за плащане :
САМО УСЛОВНО ДЕПОЗИРАНЕ!
Банка на Китай T/T и Западното връзка също е приемливо, ако не възразявате.
Само Сериозен Купувач! Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.Ние не носим отговорност за грешен адрес за доставка.моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. EVA пътен под наем на волана лента Wrap
БЕЛЕЖКА :
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Ние ще проверим върнати стоки и незабавно ще изпрати на купувача заместител в случай на откриване на дефекта.от съображения за сигурност не ни разрешава промяна на адреса чрез телефонно обаждане. Ние ще следват само вашия адрес, посочен в електронната поща или на Alibaba.
Информация За Доставка :
КОРАБ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ
1.Можете да се свържете с нас, оставяйки ни съобщение Ali IM или да ни изпратите имейл. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса. заявка за връщане или подмяна на разположение само за запитвания в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият. Доставка, обработка и осигурителни вноски подлежат на връщане.Ако стоката ще бъде намерен повреден, той ще бъде изпратен обратно от купувача за сметка на купувача.изображенията са само за справка.
Съвети :
Стандартно курьерское обслужване EMS но различен брой натовари оптимално курьерским.

Повече информация

търговска марка:
Тосик
Номер На Модела:
3.0*190 см

Най-добри оферти в категория