Капачка ключалка на вратата на колата капачка на ключалката на вратата на колата, за Hyundai I40 IX20 Veloster Rohens Veracruz Equus Azera на KIA ceed е Venga Car styling
Новинка

Капачка ключалка на вратата на колата капачка на ключалката на вратата на колата, за Hyundai I40 IX20

BGN 5.00
BGN 5.62

Налично за поръчка


Добре дошли в нашия магазин.
Как да изпратите отново?
Ако не искате да сме се върнали ви плащането, Можете да се обърнете към нас, веднага ще ви изпратим нов, това не е проблем. леене под налягане термопластични осигурява отлична здравина и надеждност 6 . след това ние ще направим така, както ти каза. Не се притеснявайте за нищо. Но трябва да заплати разходите по доставката, когато го изпратите обратно.Ние просто приемаме alipay в , можете да платите с кредитна пречи, това не е проблем. Както знаем, alipay ви позволява бързо и безопасно изпращане на плащания онлайн. лесна инсталация.
Налице е предварително изсечен поток за лесен монтаж
Функция : 1. Нашият обратен адрес е написан в , така че, моля, изпратете продукта обратно на нашия правилния адрес. Защитете вратата Барабанист от ръжда 5.
Фото-шоу
Как да платя?
1. намаляване на шума и вибрациите при затваряне на вратата 4. Това не е проблем.
Ако стоката се връща към нас, защото от отказ на купувача да плащат тези такси,ние не ще ви я достави отново, докато купувачът не завърши тези такси. Казват, че сме ви изпраща този елемент. Нашата цена не включва мита, данъци върху добавената стойност, такси за митническо оформяне и други такси. количество : 4шт в комплекта.
Ако Продуктът е повреден, счупен и не може да се използва добре,моля, свържете се с нас веднага, то ние ще ви възстановим плащането или ви изпращаме нов, ако ви харесва. Можете също така да следите този номер доставка на уеб сайт Поща на страната си, след като този продукт е напуснал митницата на Китай.
Как се доставят стоките?
Ние просто изпращаме стоката по адрес на . Ако не можете да го намерите, моля, свържете се с нас,тогава ние ще ви дадем подробна информация за нашия адрес.производителят на автомобили за Hyundai I40 IX20 Veloster Rohens Veracruz Equus Azera на KIA ceed е Venga 3.Ние ще ви възстановим пълно плащане без никакви извинения, ако не можете да получите този продукт В крайна сметка. Ако искате да сме изпратени на друг адрес, моля, променете правилния адрес в , преди да се плати.
За пошлинах и такси за митническото оформяне на стоки
Както знаем, мита и митнически данъци трябва да бъдат платени за всеки продукт, ако продуктът е отворен и проверен митница във вашата страна.
Ако искате да ви помогна за намаляване на мито, моля, свържете се с нас и ни кажете, колко струва, трябва да бъдат посочени във фактурата. Облечете се в този продукт на врата на въздействие на куката. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да направите поръчка. Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е правилно и доставляемым.перфектна декорация за вашия прекрасен автомобил. Имаме богат опит в международната търговия и доставка. Ако установите, че не можете да следите този номер за доставка на пощата на сайта на вашата държава,може би, пощенската служба не загрузило информация за доставката на уеб сайт или се задържа за изтегляне, но тя все още се доставя в момента. Състав : 4 бр (4 врати) Цвят : черен материал : pp Състояние : 100% чисто нов и неизползван (качество, тествани, преди да изпратите) Инсталиране : лесно се монтира на линията.

Повече информация

Материал:
pp
търговска марка:
мучки
Номер На Модела:
SG-V7
Име на продукта:
Капачка Ключалка На Вратата На Колата
Модел автомобил:
За Hyundai I40 IX20
Цвят:
Черен
Характеристики:
Водоустойчив и неръждаем
Сертифициране На Входящи Тестове:
CCC / ISO9001
Автозапчасть:
Капачка Ключалка На Вратата На Колата
Защитно Покритие На Вратата На Колата:
защитно покритие крилото на замъка на колата за сигурност
комплект брави:
заключващ се капак
Заключване На Вратата На Колата:
Защитно Покритие Крилото На Замъка
Оформление На Автомобила:
автомобилни аксесоари

Най-добри оферти в категория