Продажба на едро нов 4,0 - инчов тъчпад за GARMIN Montana 600 650 Touch Screen Digitizer подмяна на стъклен тъчпад сензори
Новинка

Продажба на едро нов 4,0 - инчов тъчпад за GARMIN Montana 600 650 Touch Screen Digitizer подмяна на стъклен

BGN 27.84

Налично за поръчка

На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.0"
Номер На Модел : Montana 600 Сензорен Екран
Статус : Нов
Ние търговец на едро ЛКД от Китай,моля vist нашия сайт на компанията
ще получите допълнителна информация. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Нека да поддържаме връзка.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. За това време .0 " инча сензорен панел за GARMIN Montana 600 650 сензорен екран Digitizer стъкло, сензори за смяна на лентата Безплатна доставка
Размер : 4 . Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части., Оод
Продажба на едро" нов 4. ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари.аз ще отговоря на вашата електронна поща, колкото е възможно по-скоро. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл . След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
това, което ние продаваме, - това е просто снимка, която показахме.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Повече информация

Тип:
сензорен екран
търговска марка:
скайларпу
Номер На Модела:
Montana 600
Екран:
4.0
Съвместим Марка:
Докосване
Статут На Продукти:
Склад
Размер:
4
Номер На Модела:
Montana 600 Сензорен Екран
Активна Зона:
90мм*51мм
Вид На Продукта:
4-жичен резистивен сензорен екран
Вид На Интерфейса:
D-Sub
Контур:
109 мм*60мм
Дължина на кабела:
18мм
Тип:
Активен

Най-добри оферти в категория