Растящи навътре нокти на краката фиксаж педикюр нокът на пръст на възстановяване на ноктите, корекция на инструмент за ортопедични нокти бурсит на палеца на стъпа?
Новинка

Растящи навътре нокти на краката фиксаж педикюр нокът на пръст на възстановяване на ноктите, корекция

BGN 13.00
BGN 18.03

Налично за поръчка

След омекване на нокътя на крака се поставя отвън загрята незабавно повторно за регулиране, регулиране на около 1-3 кръгове привинченной колона регулиране. за връщане 1. за връщане 1. Оставете неутрален или отрицателен отзив ви с нищо няма да помогне, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка . Освен това, растящи навътре вълкът е, от части за сглобяване и производство в страната на нашата собствена фабрика, основната част от световна класа на технологията се състои в събирането на микроизделий затворен до 50 години, цялата повърхност на Кен полски е направена от метал, и след края на обработка се прилага със злато, за дълъг период от време, или това е продукт, който може да се използва повторно. След употреба легла. Защото това, че сте подготвени-това е единствената "гореща вода и сешоар" дом, използването на свободното време, може лесно да бъде разширена растящи навътре нокти. Ако пациентът здрави нокти, ги стъпалата могат да бъдат удлинены.Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел повторно или напълно ще ви възстановим парите.Ако вашето помещение е загубена или не, получена в рамките на 60 работни дни, ние ще ви парцел повторно или напълно ще ви възстановим парите. Ако вашият продукт се появява качеството на проблема, моля, направете снимки към нас, за да се провери, след проверка, ние отново ще ви парцел или пълно възстановяване на парите. Вълк врастнали нокти на краката, те могат да не изглеждат ефективни, сега или да отнеме няколко месеца, докато ефектът не ще излезе много по-различно от метода за корекция на вросшего нокти, натрупване на врастнали нокти, които можете да изпитате ефекти в "около 30 минути на сто души е продукт, който е подкрепен от клинични проучвания с монитор. 2, Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив " 5 звезди ", че ние ще направим най-доброто за вас, и ние с удоволствие ще ви дадем по-добра обратна връзка . Ако вашият продукт се появява качеството на проблема, моля, направете снимки към нас, за да се провери, след проверка, ние отново ще ви парцел или пълно възстановяване на парите. 2, Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив " 5 звезди ", че ние ще направим най-доброто за вас, и ние с удоволствие ще ви дадем по-добра обратна връзка . След корекцията трябва да се опитаме да не се носят чорапи или обувки дейност, процес на корекция трябва да се изпълнява преди сън, избягване на ноктите по-дълго външна компресия пакет, включително : 1 бр unha encravada грижа за краката инструмент
Как да купите този продукт ?
Обратна връзка 1, след Като получите вашия пакет, моля проверява количеството и качеството на всички проблеми , моля не излиза ние "1 /2 /3 Обратна връзка звезди", колко пъти ще се свърже ние , ние ще се опитаме най-доброто ни за да ви помогне и да ви направи доволни. Съдържание и ликвидация на вълк, вид на ноктите се въвежда, след инсталирането на уреда с топла вода (38 градуса -42 градуса) крака около 20 минути за изравняване на нокти. Можете да използвате сешоар за изсушаване на коса, поради различните сезони, трябва да бъдат адаптирани, за да настроите време за съхнене, през лятото за около 20-30 минути, всички останали сезони ще бъде удължен.

Повече информация

Тип Елемент:
Инструмент За Грижа За Краката
Тип:
Ортопедични Принадлежности
Материал:
unha encravada
Размер:
unha encravada 1 pc
Номер На Модела:
протектор пръст на крака
плюсневая кост:
unha encravada
инструмент за грижа за ноктите на краката :
Инструмент За Корекция На Вросшего На Нокътя На Палеца На Крака
Инструмент За Грижа За Краката:
Сепаратор На Пръстите На Краката
защитен чорап:
защита на ноктите на краката

Най-добри оферти в категория