Переключающий штекерный конектор XT60 мъжки завъртане на главата към женския Т-образному штекеру САМ Car въздухоплавателни средства Adapter Model Plug Connectors XT60D
Новинка

Переключающий штекерный конектор XT60 мъжки завъртане на главата към женския Т-образному штекеру САМ Car

BGN 3.78

Налично за поръчка

(Обикновено ние изпращаме ви парцел в подарък с ниска обявена стойност. Натоварен сезон, лошо време, митническа корекция затянутся. Ние ще ви изпратим данни в рамките на ограничените дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. С интегриран производството инжекционного на метода за леене, сравненным с глава преобразуване и обща ръчно изработени заварени, повече сигурност, по-красива. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Ако го вземете, моля, не отваряйте случайно спор.
Проблем с размера или адаптиране на :
Размери илюстрирани с конкретни измерения в подробни спецификации. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Ако вашето помещение е нещастен, че с нея е заснет данък, моля, работете съвместно с митниците, да плащат данък. за потребителски поръчка, поръчка изпрати време, моля, свържете се с продавача. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Колко дълго вие ще получите поръчката си, както обикновено?
Забележка : друга безплатна доставка (метод продавача) означава, че ние ще изпратим вашата поръчка е в съответствие със статистиката на системата време на пристигане на всяка страна и съотношение на цените, ние избираме най-добрия начин на доставка за вас. митническо обикновено проверява само част от парцела. (Ние обещаваме, че ще изпратим вашата поръчка чрез системата , вие ще бъдете защитени . ние скорректируем цена за вас.(В съответствие с политиката на : продавачите не носят отговорност за данък купувач.
Плащане :
Ние можем да приемем, West Union, Money букър т, VISA , QIWI , Web Money , банков превод и т. Моля, проверете спецификациите преди пускането на поръчката. Някой много оптовому поръчка ще се нуждаят от още няколко дни. Моля свържете се с продавача за повече информация. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Забележка : този продукт ще бъде изпратен на икономическата въздушна поща, това е много евтино, но не разполага с пълна информация за проследяване. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо си продукти, се проверяват. Цената ще бъде много конкурентен. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. На едро поръчка прочетете : цената тук е посочена за търговците на дребно, ако сте на едро продавача/ агент, моля, изпратете ни дадете списък на поръчките, или можете да направите поръчка и ни остави съобщение. Обикновено допустимите разлики в размер на съставляват около 0,5 см в измерването. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.Покупка-това е бизнес, така че може би вашата митническо начислява данък с вашите предположения.

Повече информация

Цвят:
XT60 към T
Номер На Модела:
XT60D

Най-добри оферти в категория