1 чифт нов 700C предната 60 мм + задни 88 мм тръбен ръб на пътния под наем 3 до 12 към UD пълен въглеродни влакна под наем джанти отношение светлина Безплатна доставка
Новинка

1 чифт нов 700C предната 60 мм + задни 88 мм тръбен ръб на пътния под наем 3 до 12 към UD пълен въглеродни

BGN 462.00
BGN 462.37

Налично за поръчка


3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . По-късно ще ви даде положителна оценка. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.
3 свържете се с нас по електронната поща или на нашия търговски мениджър : Valeria , преди да оставят някакви отрицателни или неутрални коментари.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Моля, обърнете внимание : Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни. Освен това, ние можем да приемем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел.
Гаранция за качество на една година
Забележка : моля, използвайте професионални карбоновые накладките на колесната отношение.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането.Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля не избирайте въздушна поща стълб на кит. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт. Ние посвещаваме себе си на това, да се направи високо качество, но с по-евтина цена на въглеродни велосипедни части, ние приветстваме сътрудници в целия свят на едро и по поръчка.
Пожелавам ви да имате голям опит за пазаруване тук!
.
Данък :
Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, обстановката е отговорност на купувача, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Различни хъбове, че цената не е същото,колкото по-висока е цената,толкова по-добри резултати, Моля изберете вашите любими хъбове.)
включете хъбове (Моля, изберете любимите си хъбове, черен / бял / червен цвят, може да се използва за SHIMANO / SRAM 8/9/10/11 speed freewheel,и включване на шишчета,ако трябва да се използва за CAMPAGNOLO freewheel, моля, в ред "Забележка" да ми каже.

Повече информация

Цвят:
с възел NOVATEC 271, с възел NOVATEC 291, с избрания възел, с POWERWAY R13, с POWERWAY R13 G3, керамично подшипником R13, с POWERWAY R39 G3, с POWERWAY R36, с POWERWAY R36 G3, керамично подшипником R36 G3
is_customized:
Yes
Спирачна Система:
V-Спирачка
Приложимо Под Наем:
Пътнически Велосипеди
Покритие:
гланц / мат (блясък по подразбиране)
Материал На Колелата:
въглерод
Номер На Модела:
Дограма 60mm+88 mm тръбна
Размер:
700C
Отвора За Спици:
отпред 20 + отзад на 24 или отпред 18 + отзад 21
Дължината на пара 1 чифт:
едно предно колело и едно задно колело и 1 чифт шампуров
Характеристики:
събраното пълно включва спици и эпицентры дейности
Материал:
3K / UD / 12K(по подразбиране 3K)
държава:
100% чисто нов

Най-добри оферти в категория