FrSky Taranis X9E кардан Център обратно комплекти Пролет назад
Новинка

FrSky Taranis X9E кардан Център обратно комплекти Пролет назад

BGN 7.60

Налично за поръчка

Fr Sky Taranis X9 E Gimbal Center Back комплекти кутия резервни части
Fr Sky Taranis X9 E кардан Център обратно комплекти Пролет назад
Този комплект се използва за промяна на Нецентрального задната кардана на педала на газта върху функцията на пружинен връщане.
Един комплект снимка
Внимание преди да поръчате :
Безплатна доставка по подразбиране за китайски регистрация за въздушна поща, бързината на доставка, която не е стабилна, понякога няколко дни да достигне ръката си, понякога се нуждаят от повече от два месеца,Моля потвърдете!
Ако имате нужда от по-бърз и надежден начин за доставка или спешно за него, Моля, изберете експрес !! Този консенсус - минимално уважение към нашата сериозна работа, защото нито един орган не може да контролира скоростта на доставка на поща въздушна поща!
****
Ние не сме дошли и не сопротивляемся злонамеренным купувачи , които купуват и знаят липса на доставка на въздушна поща стълб, а също и да се отвори дебат за забавяне на доставката, с цел връщане на парите и безплатно получаване на продукти. Защото на тези купувачи, след като ги намерят, ще попаднат в черния списък на имената, Никога повече няма да си сътрудничат!
***** Голяма част от стоките ще бъдат изпратени в рамките на 1 до 4 работни дни .Задължително оставете телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача. За да се гарантира, че ще получите минимален данък, пратката ще бъде изпратена в подарък и ще внесе малка стойност митническото оформяне(например, 5 долара), купувачите носят отговорност за всякакви митнически такси или събирана ДДС. ( Pls напускат mesaage, ако имат специално изискване. ) Моля, имайте в предвид, че международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги. Въздушна поща Chinapost обикновено отнема 18-35 работни дни в повечето страни в Европа,30-40 + работни дни в Руската Федерация, Бразилия, Южна Америка .Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, ние не носим отговорност за закъснения, причинени поща, местна пощенска услуга или международни митническите инспекции.
Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Това ще ви отнеме само минута. Нашата система автоматично се връща на същата обратна връзка след получаване на вашия положителен отзив. Ако откриете някакъв проблем с нашите продукти или услуги, просто не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да се гарантира вашето удовлетворение.

Повече информация

Цвят:
1 комплект снимка
Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Технически параметри:
Стойност 2
За Тип Превозно Средство:
Самолети
търговска марка:
SKYAREA
Материал:
Пластмаса
RC Parts & Ркц:
Предаватели
Пластмасов Вид:
PE
Номер На Модела:
X9E
Принадлежности За Инструменти:
Друго
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Друго
Актуализация На Части / Аксесоари:
Друго
Атрибути пълно с:
Друго

Най-добри оферти в категория