Cloudray 80-100W CO2 Laser Power Supply for CO2 Laser Graving Cutting Machine MYJG-100 LED
Новинка

Cloudray 80-100W CO2 Laser Power Supply for CO2 Laser Graving Cutting Machine MYJG-100 LED

BGN 216.00

Налично за поръчка

Високо ниво-липсата на потапяне светлина, ниско ниво (WP*1 Управление на осветлението превключвател на входния сигнал,на високо ниво(>=3 V)- липса на потапяне светлина, ниско ниво на( сигнал G Земя крака трябва да бъдат придружени с корпус на лазерната машина и заземени правилно.Ако има някакви проблеми с вашата покупка, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение. Този източник на енергия е тест почивен лазер Buttonto ръчно. Всички пакети Към Бразилия нужда от стая CPF DHL / UPS / Fedex / EMS. лесно управление : старт и стоп на лазер може лесно да се контролира нивото на TTL. Свързване на управляващ сигнал( виж схемата на свързване на захранване и таксата за управление) Управляващ сигнал трябва да бъде здраво свързан с управляващ терминал източник на захранване,след свържете изходния сигнал на КПР и сигнал TTL външен компютър с източник на захранване, лазерно устройство трябва да работят, както се очаква. Ако имате специални изисквания за деклариране, моля, оставете ни съобщение, когато правите поръчка. Ако лазерна лампа не може да работи правилно,трябва да се провери управляващ сигнал,дали той е прав или не(включително и проверка на спецификации напрежение и логика), ако се използва PWM контрол за контрол на мощността,се уверете, че f≥20 khz, амплитуда (максимална стойност) ≤5, проверете и защитен превключвател WP връзка правилно в същото време.
Крайно Определение 1 2 3 4 5 6-та TL WP G 5 V
Крайно определение както следва : управление на светлини превключвател на входния сигнал TH, на високо ниво (>=3 V)-ярък окунать,ниско ниво (управление на светлини превключвател на входния сигнал TL. Всички продукти Cloudray продажба на дефолтные търговски условия FOB, купувачите ще поемат върху себе си отговорността за всички видове данъци в собствената си страна. Моля, добре, знаеш ли законите на вашата страна за внос. Други : група защитни прекъсвачи също е запазено за откриване на воден ключ, вентилатор,защита на отвори на корпуса и така нататък. дисплей Led : индикация на своите инструкции на сигнала и истински инструкции, които помагат на потребителя с диагноза недостиг. Доставка от местната страни (Германия/САЩ/Русия) не се изисква вносни тарифи.
Екология
Работна температура : (- 10-40)градуса по Целзий, относителна влажност : ≤90%
Охлаждане
Въздушно охлаждане (вентиляторное охлаждане)
Моля, обърнете внимание : моля, оставете ни съобщение 110 V или 220 V изисква, когато направите поръчка, благодаря!
Модел
Модел-Номер
Силата На Тръбата Лазер Мачове
Тип На Лазера
Линк
1. приложение : скулптура и нарязан акрил, плат, двоен лист на цвят и на изделия от каучук и др. връзка на тръбата на лазера : (виж схема на включване на уреда за захранване и лазер) високо напрежение извод на източник на захранване трябва да бъде свързан към положителен полюс устройство на CO2-лазер. захранване има индикация на сигнала TTL, вода чрез индикация на сигнала и индикация за излизане на лазер. Всички пакети Чили се нуждаят от стая коловоз DHL / UPS / Fedex / EMS. Всички парцели в Русия трябва да имат пълно име (име + средно име + фамилия ).

Повече информация

Напрежение:
110V, 220V
търговска марка:
Клоудрей
Номер На Модела:
MYJG-100 LED
Охлаждане път:
Въздушно Охлаждане
измерване:
L*W * H=230*140*95 (мм)
Използването на:
Машина за рязане гравиране СО2 лазер
MTBF:
≥10000 часа
Скорост на реакция:
≤1mS
Приложение:
Рязане и гравиране на акрил, плат, двоен цветен лист и гума и т.н

Най-добри оферти в категория