12888SMO висок въртящ момент I движение на вала Стъпка 6 мм дължина на оста на винта с 1#стрелките на часовника аксесоар кварцов механизъм САМ часовници комплекти
Новинка

12888SMO висок въртящ момент I движение на вала Стъпка 6 мм дължина на оста на винта с 1стрелките на

BGN 19.18

Налично за поръчка


Марка : Young Town номер на модела : 12888 SMO заглавие : кварцов часови механизми
Размер : корпус 56*56 мм, Общата дължина на оста 19 мм, дължина на оста на винта 6 мм Материал на корпуса : пластмаса детайли вътре в материала на движение : медни жици и пластмасов стрелка часа Материал : Алуминий определяне на циферблата : централен винт движение секунди стрелка : няма секунди стрелка (стъпка) точността е в рамките на ±30 секунди отклонение на всеки месец (при нормална температура) батерия : една от 1,5 въглеродно-цинковая батерия само,не е включен в комплекта.
Този ритъм на движение се поддържа само от въглерод-цинк таблетки батерии от 1,5, ако купувачите използват други силно заредени батерии, които могат да навредят на вътрешната част на движението,не можем да предложим подмяна и поддръжка
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Движение нето Тегло : 29 г ръце нето Тегло : 17 грама място на произход : Гуандун, Китай (континентален) опаковка : лесно и безопасно опаковане детайли : орех и характеристика на часовника : тъпо се използва за : Prepair са оригинални часовници, направи си САМ часовник
Снимка на продукта този механизъм може да се използва, когато часовникът САМ, това е аксесоар за часа.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Моля, не използвайте алкални батерии, акумулаторни батерии, те да навредят на движение.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Търговия на едро опаковка 500pcs/ctn качество и обслужване 100% гаранция за качество 100% гаранция за връщане на парите за всяка стока и безплатен Обратна доставка, ако стоките не отговарят на описанието на 48-часова изпращане на 48-часова изпращане на поръчката, след като потвърди плащането, с изключение на държавни празници Escure плащанията онлайн плащане ще бъде пусната на доставчика само след като се потвърди, че са получили поръчка.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Повече информация

търговска марка:
юрудер
Номер На Модела:
Младият град 12888SMO

Най-добри оферти в категория