Чугун, определени чай японски чайник Tetsubin кана, прибори за пиене 900 мл Кунг-Фу инструменти от неръждаема стомана, цедка чайник истински
Новинка

Чугун, определени чай японски чайник Tetsubin кана, прибори за пиене 900 мл Кунг-Фу инструменти от неръждаема

BGN 74.00
BGN 88.88

Налично за поръчка

Благодарим ви.7%
Контакти
1) клиентите могат да се облагат с вносни мита и данъци. Ако не сте доволни от някакъв продукт, който сте закупили от нас, моля свържете се с нас при получаване, ние ще ви помогнем да решите да го е, или връщане на парите или замяна на продукта (избор на купувач).
Име на продукта : чугун чайник
Въвеждането на продукта : чугун maker притежава отлични свойства за задържане на топлината, което позволява на потребителите да държат топъл чай в продължение на дълъг период от време. Ние приемаме с купувач само за покупната цена.
2) ние правим всичко възможно, за да се гарантира бързото обслужване. Ако е имало повече от 35 дни от датата си на плащане, и той не е бил получен, моля, свържете се с нас веднага, ние ще трябва да се работи бързо, за да намерите даден продукт и да помогне за решаването му. По този начин не е нужно постоянно топъл чай, след като тя се охлажда. Моля, пишете ни, преди да оставят някакви отрицателни коментари или да открият някакви противоречия в .
Срок на доставка около 7-20 работни дни. Ако някой от нашите продукти е нарушена, ние ще ви върнем 100% на вашето плащане.
КОНТАКТИ :
Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас.7%
Контакти
Европа
Номинална (време пристигнал)
8.
КОМЕНТАРИ :
Ние се стремим да отговорим на всички въпроси и да разреши всички проблеми колкото е възможно по-бързо. Причината е, понякога неочаквана забавяне може да се случи.
2) Разходи за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане.
4)за вашата защита, моля, застрахуйте вашия пакет.
По-долу е нормалната тарифа на час на пристигането си, за ваша информация :
Държава
Работни дни(с изключение на празници)
5-9
10-15
16-20
21-25
26-35
>35
САЩ
Номинална (време пристигнал)
5.1%
Контакти
Австралия
Номинална (време пристигнал)
4. Моля, потвърдете преди заплащане. В някои държави това може да продължи 1-2 седмици.
ГАРАНЦИЯ :
Ние гарантираме всичко, което се продава, както е описано по-горе. Дори ако оставите чайник далеч от печки за дълго време, вашият чай все още ще бъде достатъчно топло, за да пие.
Ние изпращаме само на вашия адрес за фактуриране . Освен това, са добре дошли само на 5-подробна рейтингите на продавачите.8%
Контакти
Русия
Номинална (време пристигнал)
1.
Обикновено, ние ще изпратим стоки в рамките на 3 работни дни след получаване на пречистена плащане.9%
Контакти
Канада
Номинална (време пристигнал)
6.8%
Контакти
Азия
Номинална (време пристигнал)
10. Спецификация : - дължина : 18 см-височина : 8 см. Всички допълнителни разходи, направени при извършване на митническия трябва да бъдат платени от купувача.
Моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и пощенския код са верни. Това също е чудесен начин да се сервира чай поради красив, изтънчен дизайн. Ние бързо се заменят детайл или ще Ви възстановяване.
ПОЛИТИКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИЧНИ СРЕДСТВА :
1) Ако не сте доволни от покупката,в рамките на 5 дни след получаване на стоката по някаква причина ни уведомите. Ние ще се радваме да отговорим на въпроси относно нашите продукти, както и да ви даде препоръка.-диаметър : 10 см материал : чугун-капацитет : 900 мл-тегло : 1300 грама пакетът включва : - 1 X чугун чайник
ДОСТАВКА :
Ние водим по целия свят безплатна доставка e Packet или въздушна поща стълб на кит .

Повече информация

Материал:
Метални
търговска марка:
СИНЧИ
Обемът на:
900 мл
Спецификация:
800ml

Най-добри оферти в категория